Zinzino

Meten is weten
Wilt u supplementen gaan gebruiken of gebruikt u deze al, maar heeft u eigenlijk geen idee wat voor  u noodzakelijk is?
De Zinzino gezondheidstesten onthullen welke voedingsstoffen uw lichaam nodig heeft. Op grond daarvan kunnen wij een behandelplan op maat maken en u nog beter begeleiden naar een lichaam en huid in balans.

Breng jouw lichaam en huid in balans
Iedereen is uniek. Om een leven in balans te krijgen is er niet één snelle oplossing voor iedereen. Het is een persoonlijke reis. Deze reis begint met de gezondheidstesten van Zinzino.
Overgaan van giswerk naar op testen gebaseerde voeding en supplementen vormt de kern van Zinzino. De Zinzino supplementen zijn volledig natuurlijke, wetenschappelijk bewezen supplementen voor u persoonlijk op maat gemaakt. Met altijd schriftelijk bewijs dat ze hun werk doen.

Omega
Breng uw essentiële Omega-6:3 verhouding in evenwicht met de Omega-supplementen op basis van een unieke formule met pure visolie (ook vegan) en extra vierge olijfolie.

Herstel
Ontdek het wetenschappelijk bewezen assortiment voor een compleet herstel van uw gezondheid. Hoogwaardige en geheel natuurlijke ingrediënten.

Immune
De beste voedingssupplementen om het voedingstekort te verhelpen en uw immuunsysteem, de eerste verdedigingslinie van het lichaam, te ondersteunen.

Darmflora
Herstel uw darmen, bevorder een gezonde darmfunctie en behoudt een goed cholesterolgehalte met natuurlijke voedingsvezels voor
de darmgezondheid.

Het belang van de Omega-6:3 verhouding
We eten vandaag de dag anders dan in het begin van de twintigste eeuw. Fastfood was niet aanwezig en ook geen sterk bewerkte producten met een hoog gehalte aan zout, suiker en Omega-6.
Helaas zijn ook de ingrediënten die we gebruiken in onze eigen maaltijden niet meer van dezelfde kwaliteit. Vlees komt voornamelijk van dieren die in een schuur worden gevoerd in plaats van het gras in de weilanden eten. Vissen, zoals zalm, worden gekweekt in gesloten visvijvers en eten vismeel in plaats van de algen uit de diepe zee. Dit heeft een enorme invloed op de voedingswaarden in het voedsel en dus in onze cellen, weefsels en ons lichaam.

Onze lichamen hebben zowel Omega-3 als Omega-6 nodig om belangrijke functies uit te kunnen voeren. Het zijn essentiële vetzuren die geconsumeerd moeten worden door middel van ons dieet en voedingssupplementen, aangezien het lichaam deze van nature niet zelf produceert. We hebben Omega-3 en Omega-6 nodig in onze voeding, maar de specifieke verhouding van de twee is het meest belangrijke. 90% van de mensen loopt het risico om uit balans te raken. Degenen die geen Omega-3 supplement nemen, kunnen uit balans zijn met een verhouding tot 25:1.

De wetenschappelijke resultaten laten zien dat we niet genoeg Omega-3 vetzuren in onze voeding hebben. De wetenschap raadt een balans van 3:1 aan, tussen de essentiële vetzuren Omega-6 en Omega-3.

Wat betekent een hoge Omega-6 tot Omega-3 verhouding?
Het herstellen van een Omega-6:3 verhouding die uit balans is zou een prioriteit moeten zijn. Een lichaam in balans betekent dat hersenen, hart, immuunsysteem en cellen normaal functioneren.
Een dieet met een gebrek aan Omega-3 vetzuren kan op verschillende manieren een negatief effect hebben op de gezondheid. Het harde feit is dat de meeste mensen zich niet realiseren dat ze niet in balans zijn.

Zinzino’s BalanceTest
Zinzino’s BalanceTest is een eenvoudige test voor het analyseren van de vetzuren in uw bloed die de hoeveelheid vet in uw voedsel weerspiegelen. De BalanceTest is een droge bloedvlektest (DBS) waarvan wetenschappelijk is bewezen dat deze even nauwkeurig is als een veneus bloedmonster bij het analyseren van vetzuren.

Het enige wat nodig is, zijn een paar druppels bloed uit uw vingertop op een Whatman filterpapier. Het kost minder dan een minuut van uw tijd. VITAS Analytical Services analyseert anoniem het gehalte van 11 vetzuren, die samen ongeveer 98% van de vetzuren in het bloed vormen. Tot de vetzuren behoren verzadigde, enkelvoudig onverzadigde (Omega-9) en meervoudig onverzadigde (Omega-6 en Omega-3) vetzuren. De uitslag wordt na ongeveer 20 dagen weergegeven via zinzinotest.com waarbij informatie wordt gegeven over de Omega-6:3 balans, het Omega-3 gehalte, een vetzuurbeschermingsprofiel en meer.

Uitslag test
Als de uitslag van de test binnen is bespreken we deze uitgebreid en krijgt u een persoonlijk advies om uw lichaam weer in balans te brengen. De supplementen die hiervoor noodzakelijk zijn gaat u gebruiken en na 4 tot 6 maanden nemen we een nieuwe test af. Meten is weten en zo kunnen we de resultaten volgen. Wilt u ook een lichaam in balans, maak dan vrijblijvend een afspraak.

Referenties
Certificaten, internationaal erkende kwaliteitsstempels en andere keurmerken die de niet-aflatende toewijding aan premium kwaliteit en een duurzame manier van werken laten zien.