Tarieven

Prijslijst

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW en geldig tot en met 31 december 2024, met uitzondering van speciale acties. Klik hier voor de volledige prijslijst.

Spaarpunten

U ontvangt 1 spaarpunt bij iedere € 25,00 die u besteedt. Deze spaarpunten geven u recht op korting op zowel behandelingen als producten. Cadeaubonnen en online bestellingen vallen buiten het spaarsysteem. Voor iedere 10 spaarpunten ontvangt u € 2,50 korting. Maximaal kunnen 50 spaarpunten per keer worden ingeleverd. Spaarpunten blijven twee jaar geldig. U hoeft zelf niets bij te houden, wij doen dit voor u.

Vergoeding zorgverzekeraar

Sommige behandelingen kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar. Of u een vergoeding krijgt en de hoogte van de vergoeding verschillen per verzekeraar en kunnen ieder jaar wijzigen. Lees hiervoor uw polisvoorwaarden of neem contact op met uw verzekeraar.
Heeft u recht op een vergoeding dan dient het bedrag van de behandelingen te worden voldaan aan Chrid’Or Esthétique. U ontvangt daarna een digitale factuur, die u zelf moet declareren bij uw zorgverzekeraar.

Cadeaubonnen

Wilt u een ander ook eens op een originele wijze verrassen? Doe dit dan met een cadeaubon van Chrid’Or Esthétique. De Chrid’Or Esthétique cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 15,00, zijn een jaar geldig en kunnen gebruikt worden voor zowel behandelingen als producten. De bon wordt voor u feestelijk verpakt, zodat het extra leuk geven is! Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld.

Vriendinnenactie

Hoe kan ik mee doen
– Klik hier om de bon te printen, de bon is ook verkrijgbaar bij Chrid’Or Esthétique.
– Vul de bon in en geef hem aan de persoon die u in gedachtenheeft.
– Deze persoon krijgt met deze bon 10% korting op een behandeling bij Chrid’Or Esthétique.
– Maakt deze persoon een afspraak, dan krijgt u bij uw eerstvolgende behandeling ook 10% korting.

Voorwaarden
– Uw vriend(in) is een nieuwe klant en nooit eerder bij Chrid’Or Esthétique geweest.
– U mag zoveel vrienden/vriendinnen introduceren als u wilt.
– Maximaal 10% korting per behandeling.
– Niet in combinatie met andere acties en/of gebruik van een cadeaubon.
– Korting niet inwisselbaar voor contant geld.