Permanente make-up

Wat is permanente make-up
Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien.

Hoe werkt het
Bij PMU wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat, een speciale pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van de permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat u er beter uitziet. Dit kan op de wenkbrauwen, de ogen en de lippen.

Microblading

Microblading is de meest natuurlijke permanente make-up techniek voor de wenkbrauwen. Hierbij worden als het ware wenkbrauwhaartjes gepigmenteerd. De haartjes worden, in de haargroeirichting, in een vloeiende beweging aangebracht met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen, de blade. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Prijzen zie prijslijst.

Veiligheid

Wij werken uitsluitend volgens de strenge eisen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid welke door de GGD wordt gecontroleerd in opdracht van het Ministerie van Volksgezondheid. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald of blade, welke na de behandeling wordt vernietigd.