SUPP24 Skin Collagen

Verjong de huid van binnenuit met SUPP24 Skin Collagen
Echte schoonheid komt van binnen en dat is een feit. De conditie van onze huid, haren en nagels is een weerspiegeling van onze gezondheid. We besteden heel veel tijd aan ons uiterlijk met diverse producten en behandelingen, maar als we echt resultaat willen behalen dan moeten we ons ook richten op de binnenkant.

SUPP24 Skin Collagen, uw dagelijkse Beauty Shot​!
SUPP24 Skin Collagen is een vernieuwend beautyproduct, dat uw huid soepel en vitaal houdt. Het vertraagt de veroudering van de huid en gaat de vorming van rimpels tegen. het geeft een boost aan haren en nagels en ondersteunt bij houdproblemen. Het zit boordevol marine collageen, hyaluronzuur, vitaminen en mineralen.

Hoe werkt het?
SUPP24 Skin Collagen is zeer makkelijk in gebruik en heeft een goede smaak. Geen geknoei met poeders of grote hoeveelheden pillen die ingenomen moeten worden. U neemt iedere ochtend op nuchtere maag één flesje gedurende zestig dagen voor het maximale resultaat. Na zestig dagen neemt u drie keer per week één flesje om het collageenniveau op peil te houden.

Alles wat u u iedere dag nodig heeft
Gehydroliseerd Marine Collageen 10 gr.: Collageen is het belangrijkste structurele eiwit en komt voor in huid, haar, nagels, pezen en gewrichten. Collageen geeft elasticiteit aan de huid, draagt bij aan sterke nagels, gezond haar en versterkt bloedvaten. Marine collageen is vrijwel identiek aan het menselijke collageen en door het te hydroliseren (kleiner maken) wordt het daarom sneller en beter opgenomen dan andere soorten collageen.

Hyaluronzuur 50 mg.: De veroudering van de huid wordt mede veroorzaakt doordat de vochtbalans in de huid is verstoord. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die de hydratatie optimaliseert, rimpelvorming tegengaat en een gezondere uitstraling geeft.

Magnesium 56,25 mg.: Magnesium helpt bij de aanmaak van collageen en is van groot belang voor spieren en een gezond zenuwstelsel.

Zink 1,5 mg.: Zink zorgt voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel, de stofwisseling en een goede werking van het afweer- en immuunsysteem.. Daarbij heeft zink ook een positieve werking op haar en nagels.

Selenium 8,25 μg: Oxidatieve stress, oftewel een teveel aan vrije radicalen, kunnen onder andere ontstaan door: roken, alcohol, te lang in de zon etc. Selenium beschermt de cellen in je lichaam tegen oxidatieve stress. Daarnaast heeft selenium ook een positieve invloed op je haar.

Vitamine A, B, D, E en K: Deze vitamines zitten in Skin Collageen voor meerdere redenen. Zo leveren ze een bijdrage aan een gezonde huid, voller haar, sterke nagels, botten, pezen en spieren. Daarnaast ondersteunen ze de energiehuishouding, en hormonale activiteiten.

Bioperine: Bioperine verbetert de werking van Skin Collagen doordat het de opname van vitaminen en mineralen sterk bevordert.