OPI

Waar staat OPI voor?
OPI staat voor Odontorium Products Incorporated en stamt af van een klein bedrijf dat tandheelkundige producten maakte. De ontwikkeling van acrylnagels vond haar oorsprong namelijk in de tandheelkunde. Een tandarts ontdekte per toeval dat tandheelkundig materiaal geschikt is voor nagelverlenging toen hij een diepe scheur in zijn nagelplaat repareerde met tandheelkundig porselein. Deze oplossing werd op beperkte schaal populair bij filmsterren, totdat de FDA (Federal Drug Administration) één van de basisingrediënten verbood.
George Schaeffer, de oprichter van OPI, ontwikkelde een nieuw acrylproduct dat geschikt is voor het maken van kunstnagels. Hij kocht het bedrijf en slaagde erin de grootste en bekendste leverancier te worden van kunstnagels.

The OPI Story
Als marktleider in professionele nagelverzorging is OPI toegewijd aan het produceren en leveren van hoge kwaliteit producten én diensten aan zowel salons als consumenten. Er wordt in hoge mate aandacht besteed aan veiligheid en innovatie. De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI altijd op de eerste plaats.
OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten, met een geweldige glans! De populaire GelColors zorgen voor een lang houdende kleur met intense glans, die twee weken perfect blijft zitten. In Nederland is deze professionele productlijn al bekroond met een Astir Award én een Holland Beauty Award!
Op dit moment is OPI verkrijgbaar in meer dan 100 landen. Naast nagellakken en GelColors is er een volledige professionele productlijn, waaronder producten voor nagelverzorging, sneldrogers, lotions, cosmetische hand- en voetverzorging, vijlen, gel en acryl.
OPI is een Amerikaanse firma, die te vinden is tussen de filmstudio’s in Hollywood. OPI is sinds 1993 ook verkrijgbaar in Nederland. De Nederlandse distributeur is OPI Products Nederland, een toonaangevend bedrijf binnen de professionele nagelverzorgingsbranche.

OPI op de rode loper
OPI nagellak is een begrip en wordt dan ook door tal van sterren, zoals Katy Perry, Oprah Winfrey, Lady Gaga, de Kardashians en Rihanna, op handen gedragen. De OPI lakken zijn zeer populair onder filmsterren; Madonna droeg bijvoorbeeld tijdens haar huwelijk met Guy Ritchie de kleur Italian Love Affair. Jennifer Lopez is helemaal weg van de Tutti Frutti Tonga. Ook op het witte doek is OPI regelmatig te bewonderen. Mel Gibson schittert in een OPI salon in What Women Want en Reese Witherspoon gebruikt in Legally Blonde de OPI manicure om van haar stress af te komen. Verder dragen de cast van Sex and the City en de dames van Desperate Housewives in elke aflevering OPI nagellak.
OPI heeft voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Ook in kwaliteit voldoet OPI aan de hoge eisen die gebruikers, zeker filmsterren, stellen. De lak blijft lang zitten, heeft een perfecte kleurdekking en is ‘shockproof’. OPI heeft dan ook al diverse Awards gewonnen en is door lezers van magazines uitgeroepen tot beste product. In Nederland zijn onder andere Candy Dulfer, Anouk, Quinty Trustfull en Esther Vergeer fan van onze nagellakken!