Nimue

De nieuwe generatie derma-cosmeceutische huidverzorgingsproducten
De Nimue productrange is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingsindustrie is Nimue trots op hun buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.
De behandelingen en de herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. Deze formules werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.
Nimue staat bekend om haar moderne huidclassificatie concept (Environmentally Damaged, Hyperpigmented, Problematic, Interactive) en een unieke filosofie gebaseerd op vier punten, huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming. Om de veeleisende consument tevreden te stellen is bij Nimue de filosofie en het concept continue in ontwikkeling. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

De actieve ingrediënten komen voort uit de bio-technologie, homeopathie en de aromatherapie. Nimue Skin Technology is de eerste productlijn die gebruik maakt van Alpha Hydroxy Acids in een juiste drievoudige combinatie. Tesamen met hoogwaardige homeopathische werkstoffen en nano-technologie geeft dit verbluffende resultaten. Een veilige behandelmethode met snel zichtbaar resultaat.

Wat maakt Nimue anders
– Nimue biedt zichtbare resultaten met weinig of geen downtime.
– Nimue bevat geen schurende bestanddelen, de voor overstimulatie kunnen zorgen of de natuurlijke huidbarrière beschadigen.
– Doordat Nimue geen kunstmatige kleur- en geurstoffen bevat is de kans op overgevoeligheid van de huid kleiner.
– Nimue is vrij van lanoline, minerale oliën en parabenen.
– Nimue is veilig te gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding.
– Nimue is niet getest op dieren.

Professionele Nimue behandelingen
Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-aging, huidverbetering en huidverjonging. De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Vier huidclassificaties

Vier behandelprincipes
– Rejuvenation (verjonging).
– Restoration (herstel).
– Antioxidation (anti-oxidatie).
– Sun protection (zonbescherming).

Drie fasen systeem
Om er zeker van de zijn dat u het beste resultaat bereikt, werkt Nimue met een drie fasen systeem, dat gebaseerd is op twee verschillende levels met producten voor thuisgebruik in combinatie met professionele behandelingen. De voorgeschreven Nimue producten voor thuisgebruik bereiden de huid voor op de professionele behandelingen en versterken het resultaat van de behandelingen. De professionele behandelingen zorgen omgekeerd weer voor een betere opname van de actieve ingrediënten in de producten voor thuisgebruik.

Duurzaam met Nimue
Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Nimue is een van de weinige merken die geïnvesteerd heeft in een oplossing tegen verontreiniging! Nimue is trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn.

Nimue awards
– Exporter of the Year.
– Top 300 Emerging Companies.
– Export Award.
– Top Achiever Award.
– Voted most innovative product.
– Platinum Packaging Award.
– Best professional stand and product display.