Masters Colors

Verzorgende en huidvriendelijke make-up die meteen mooier maakt
Salon make-up merk Masters Colors staat voor hoogwaardige make-up met steeds de meest actuele kleuren en producten die makkelijk aanbrengen en instant mooier maken. Het bieden van snelle en eenvoudige oplossingen voor alledaagse problemen staat centraal. De minerale make-upproducten en technieken van Masters Colors zijn echte multitaskers: ze egaliseren de teint, camoufleren imperfecties en werken huidverbeterend. Zo zijn de producten verrijkt met huid verzorgende ingrediënten zoals shea boter en Vitamine E, vrij van gen-stoffen en vervaardigd op basis van de allernieuwste technologieën en trends. Masters Colors ontwikkelt zijn producten in first class laboratoria, waardoor kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid optimaal kan worden gegarandeerd.

Alle huidtinten
Masters Colors biedt oplossingen op maat voor alle huidtinten, van lichte tot donkere tinten. Voor lichte huidtinten adviseert Masters Colors roze ondertonen en voor de donkere huidtinten de gouden ondertonen.

Alle seizoenen
Bleker in de winter, bruiner in de zomer. Onze teint verandert met elk seizoen evenals de keuze van onze make-up. Met het vier seizoenen concept, maakt Masters Colors de make-up keuze voor vrouwen gemakkelijker door het aanbieden van producten die geschikt zijn voor alle seizoenen, tinten en intensiteits niveaus. Daarom bestaat elke blush en oogschaduw uit een palet van vier tinten voor alle vier de seizoenen.

Alle lichtsoorten
Het derde belangrijke element van het Masters Colors concept is het aanbieden van kleuren voor een dag make-up, die zachter en verbeterd wordt door natuurlijk licht en kleuren voor een avond make-up, die beter met kunstmatig licht uitkomen. Alles in het zelfde make-up doosje.

ISO-certificering
Als één van de eerste in de cosmetica-industrie heeft de Guinot Group een dubbele ISO-certificering: ISO 14001 en ISO 22716. Dit betekent dat de productie van de merken Guinot, Cosmecology en Masters Colors voldoet aan strenge farmaceutische normen en milieueisen.