Marc Inbane Natural Tanning

Voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid, het hele jaar door
Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in Nederland is het vaak lastig om een mooi vakantiekleurtje te krijgen. En als de zon al schijnt, heeft u te maken met schadelijke UV stralen. Met dit in gedachten is het idee voor de Natural Tanning Spray van Marc Inbane ontstaan. Een manier om op een gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

Verstandig zonnen
Een zongebruinde huid wordt vaak gezien als een teken van gezondheid, bijvoorbeeld omdat het kan betekenen dat je veel in de ‘gezonde buitenlucht’ bent geweest. Zodra zonlicht op de huid komt, ontstaat er een ontstekingsreactie en een beschadiging van de huidcellen, inclusief het erfelijk materiaal (DNA) in die cellen. Als een huid zongebruind is, is er dus altijd ook schade aan cellen of DNA opgetreden. In feite is dit dus een zonbeschadigde huid. Dit kan weer zorgen voor vermindering van elasticiteit (rimpels), vlekkerige verkleuring met teveel en/of te weinig pigmentvorming en uitgezette bloedvaatjes.

De oplossing
Marc Inbane Natural Tanning Spray brengt hierin de perfecte oplossing voor u, namelijk wél de kleur van een zongebruinde huid maar zonder de beschadiging.
– Gezonde, veilige en natuurlijke tanning spray.
– Eenvoudig zelf aan te brengen.
– Droogt snel en zonder vlekken.
– Tot acht dagen een vakantiekleur.
– Geeft een puur en egaal resultaat, dus géén worteleffect.
– Geen schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank.
– Dermatologisch getest en vrij van parabenen.

Gebruik
De Natural Tanning Spray is ontwikkeld voor frequent gebruik. De flacon dient vóór gebruik goed geschud te worden. Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af en spray met een vloeiende beweging. De vernevelde mist dient ongeveer tien minuten te drogen, maar dit kan versnelt worden door een haardroger. De Natural Tanning Spray blijft tot vijf dagen zitten en één flacon is tot 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

Veilig en gezond
De Natural Tanning Spray voldoet aan de nieuwste EU-regelgeving betreffende cosmetische producten. Het is dermatologisch getest en wordt dagelijks gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. Dankzij de Natural Tanning Spray hoeft u niet meer in aanraking te komen met de schadelijke UV stralen van de zon of de zonnebank. Het product is geschikt voor alle huidtypes en het gehele lichaam.

Natuurlijke ingrediënten
De Natural Tanning Spray is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E en kan over de dag of nachtcrème worden aangebracht.

Enkele tips voor het beste resultaat
– Schud de flacon goed vóór gebruik.
– Doe kleding met lichte kleuren uit wanneer je de Natural Tanning Spray aanbrengt.
– Wanneer de vernevelde mist op de vloer, in de douchebak of op kleding terecht komt dan kan deze gemakkelijk af- of uitgespoeld worden.
– Houd de flacon ongeveer 30 cm van de huid af.
– Spray de Natural Tanning Spray rustig en met een vloeiende beweging van links naar rechts, alsof u haarlak sprayt.
– Wanneer je de Natural Tanning Spray over het gehele lichaam gebruikt, werk dan van beneden naar boven.
– Voor het gebruik op moeilijk bereikbare plekken of te egaliseren gebruikt u de speciale ‘glove’.
– Gebruik een haardroger om het droogproces (normaal tien minuten) te versnellen.
– Alvorens u kleding met een lichte kleur aantrekt, controleren of de Natural Tanning Spray goed gedroogd is.

Perle de Soleil
Naast de Tanning Spray heeft Marc Inbane nu ook Perle de Soleil. Met Perle de Soleil kan iedereen naar wens een mooie en gezonde teint creëren. Perle de Soleil geeft een schitterende touch aan uw huidverzorgingsroutine. De bruiningsdruppels veranderen iedere dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème in een natuurlijke zelfbruiner. Meng de druppels eenvoudig met uw eigen favoriete dagcrème of bodylotion om een natuurlijk ogende teint te verkrijgen. Met de zelf gekozen hoeveelheid druppels bepaalt u de bruiningsintensiteit. Daarmee is Perle de Soleil de oplossing voor zelfbruining op maat.

Wat maakt de Perle de Soleil zo bijzonder
Perle de Soleil dankt haar populariteit aan de viervoudige bruiningswerking. De druppels creëren moeiteloos een gezonde, natuurlijke teint die niet te onderscheiden is van een echte zomerse teint.
– De airless flacon zorgt voor een langere houdbaarheid zónder conserveermiddelen.
– De druppelapplicator geeft systematisch één druppel af, u gebruikt dus altijd precies de gewenste hoeveelheid.

Gebruik
Reinig eerst de huid. Draai aan de onderzijde om het doseersysteem te activeren. Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème in de handpalm en breng deze aan op de gewenste huidzone. Afhankelijk van de gewenste resultaten, gebruik twee à drie druppels om uw gloed te behouden of vier à vijf druppels om uw teint te versterken (gezicht). Na drie uur is de tanning volledig ingewerkt. Hierna kunt u douchen, sporten enzovoort.

Tip
Gebruik 24 uur voorafgaand aan de druppels een scrub. Een scrub verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen en egaliseert de huid voor een gelijkmatiger resultaat en een langer behoud van uw bruine teint.