Guinot

Hoogstaande kwaliteit
Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit. Omdat ze specifiek op uw huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Wij beginnen daarom met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse. Samen stellen we uw schoonheidsdoelen vast.

Ruim 50 jaar ervaring en research
Guinot heeft al ruim 50 jaar als doel om vrouwen én mannen nog mooier te maken dankzij exclusieve en innoverende methodes. Guinot Research verbetert continu bestaande verzorgingsvoorschriften en komt met revolutionaire behandelmethodes die de basis vormen van het huidige succes. In het laboratorium van Guinot is een schoonheidssalon gevestigd welke dient als onderzoeksafdeling. De behandelingsmethoden worden ontwikkeld in het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, vervolgens worden de resultaten en de effectiviteit van de gezichts- en lichaamsbehandelingen gemeten in de schoonheidssalon die gevestigd is in het laboratorium van Guinot.
Guinot heeft als eerste verzorgingsproducten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmillieu bevatten, met name voor patiënten met ernstige brandwonden. De laboratoria van Guinot hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid. De kwaliteit van het Research- en Ontwikkelingslaboratorium bestaat er uit dat zij de producten en behandelingen van Guinot voortdurend nauwkeurig toetst op basis van farmaceutische productienormen.

Zonder Parabenen, zonder GGO’s en niet op dieren getest
Voor het verbeteren van de dermo compabiliteit worden de formules opgeslagen zonder Parabenen en de gebruikte actieve werkstoffen worden uit planten zonder GGO’s gewonnen. Verder hecht Guinot er als eco-vriendelijke onderneming aan om bij haar productiemethodes het milieu te respecteren en de producten niet op dieren te testen.

Een ISO 22716 Gecertificeerd Laboratorium
Erkend als wereldwijde referentienorm binnen de cosmetica, maken de laboratoria van Guinot deel uit van de unieke cosmeticafabrikanten die gecertificeerd zijn met de hoogst afgegeven kwaliteitsnorm van het internationale Certificatiebureau: Veritas: ISO 22716. Deze certificering garandeert de hoge kwaliteit van de fabricagenormen: clean rooms, puur water dat voortdurend wordt gecontroleerd, een dubbele gewichtscontrole en de traceerbaarheid van elk product.
Als één van de eerste in de cosmetica-industrie heeft de Guinot Group een dubbele ISO-certificering: ISO 14001 en ISO 22716. Dit betekent dat de productie van de merken Guinot, en Masters Colors voldoet aan strenge farmaceutische normen en milieueisen.