Cenzaa

Where science meets nature
Cenzaa is een 100% Nederlands merk en biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur. Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

De betekenis van Cenzaa is ‘zijde’
Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied. Die naam is niet zomaar gekozen! Ervaar Cenzaa en u weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid.

Unieke samenstelling
Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness combineert. De kracht van Cenzaa zit onder andere in een scala aan gepatenteerde 100% natuurlijke werkstofcomplexen die een krachtige en heilzame werking hebben. Nergens ter wereld vindt u hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa. Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2 systeem. Krachtige en effectieve cosmeceuticals zoals complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods dringen diep door in de huid. Deze actieve werkstoffen zijn daadkrachtig bij huidproblemen en zorgen voor een optimale conditie van de huid. Maximale huidverbetering tot op het hoogst haalbare niveau. Het PCN2 systeem is een zeer geavanceerde innovatie waarbij vier technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.
De Cenzaa producten bevatten geen minerale oliën, parabenen of andere overbodige toevoegingen, zijn uiteraard niet op dieren getest en hebben een FSC keurmerk.

6 Stappen naar huidverbetering
Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden. Om het u nog gemakkelijker te maken vindt u het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

 

Advanced behandelingen
Wilt u heerlijke ontspannen en even ontsnappen aan de drukte van alle dag? Gun uzelf een relaxmoment en geniet. Cenzaa heeft een aantal verwenbehandelingen om even helemaal tot rust te komen en die het beste geven voor de huid. Body & mind komen in balans tijdens deze unieke Cenzaa beleving.

Therapeutische behandelingen
Ziet uw huid er dof en vermoeid uit? Verschijnen er rimpels of lijnen? Heeft u last van couperose of pigmentvlekken? Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd. Door gebruik te maken van de unieke Cenzaa huidanalyse herkennen we de werkelijke oorzaak van huidproblemen. Door de resultaatgerichte huidverbetering van binnen- en buiten te ondersteunen zorgen we met de PCN2® formulering voor herstel in record tempo. De Cenzaa therapeutische behandelingen en producten gaan verder waar anderen stoppen. Huidproblemen worden aangepakt en uw huid zal in een betere conditie komen.

Cosmedische behandelingen
Wilt u specifieke huidproblemen of huidwensen aanpakken? Met de Cenzaa Cosmedische behandelingen stapt u in de wereld van revolutionaire huidverbetering. Met de unieke Cenzaa huidanalyse brengen we de conditie van uw huid in kaart, bespreken we deze huiddiagnose en stellen een persoonlijk behandelplan op maat op. Samen met high tech apparatuur zoals bijvoorbeeld de Dermapen 4™ wordt de oorsprong van huidproblemen aangepakt. Voor het mooiste en beste resultaat gelieerd aan de medische wetenschap wordt u behandeld met de modernste technieken op gebied van huidverbetering. En dat zonder chirurgische ingrepen.