• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Sending your message. Please wait...

  Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

  There was a problem sending your message. Please try again.

  Please complete all the fields in the form before sending.

Guinot

guinot_producten

Hoogstaande kwaliteit voor gezicht en lichaamsverzorging
Guinot ontwikkelt cosmeticaproducten van de allerhoogste kwaliteit. Omdat ze specifiek op uw huidbehoeften zijn afgestemd, dienen ze zorgvuldig en juist te worden voorgeschreven. Wij beginnen daarom met een persoonlijk en diepgaand consult en een grondige huidanalyse. Samen stellen we uw schoonheidsdoelen vast.
De door ons geadviseerde behandelingen en producten zijn dan ook optimaal afgestemd op uw doel. De combinatie van onze kennis en ervaring en de unieke prestaties van Guinot levert een revolutionaire huidverbetering op. Bij Chrid’Or Esthétique staat de schoonheid en de gezondheid van uw huid voorop.

50 jaar ervaring en research
Guinot heeft al 50 jaar als doel om vrouwen én mannen nog mooier te maken dankzij exclusieve en innoverende methodes. Guinot Research verbetert continu bestaande verzorgingsvoorschriften en komt met revolutionaire behandelmethodes die de basis vormen van het huidige succes. In het laboratorium van Guinot is een schoonheidssalon gevestigd welke dient als onderzoeksafdeling. De behandelingsmethoden worden ontwikkeld in het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, vervolgens worden de resultaten en de effectiviteit van de gezichts- en lichaamsbehandelingen gemeten in de schoonheidssalon die gevestigd is in het laboratorium van Guinot.
Guinot heeft als eerste verzorgingsproducten ontwikkeld die de 56 biologische werkstoffen van het cellevenmillieu bevatten, met name voor patiënten met ernstige brandwonden. De laboratoria van Guinot hebben deze geavanceerde technieken benut voor het jong houden van de huid. De kwaliteit van het Research- en Ontwikkelingslaboratorium bestaat er uit dat zij de producten en behandelingen van Guinot voortdurend nauwkeurig toetst op basis van farmaceutische productienormen.

Zonder Parabenen, zonder GGO’s en niet op dieren getest
Voor het verbeteren van de dermo compabiliteit worden de formules opgeslagen zonder Parabenen en de gebruikte actieve werkstoffen worden uit planten zonder GGO’s gewonnen. Verder hecht Guinot er als eco-vriendelijke onderneming aan om bij haar productiemethodes het milieu te respecteren en de producten niet op dieren te testen.

guinot

Een ISO 22716 Gecertificeerd Laboratorium
Erkend als wereldwijde referentienorm binnen de cosmetica, maken de laboratoria van Guinot deel uit van de unieke cosmeticafabrikanten die gecertificeerd zijn met de hoogst afgegeven kwaliteitsnorm van het internationale Certificatiebureau: Veritas: ISO 22716. Deze certificering garandeert de hoge kwaliteit van de fabricagenormen: clean rooms, puur water dat voortdurend wordt gecontroleerd, een dubbele gewichtscontrole en de traceerbaarheid van elk product.
Als één van de eerste in de cosmetica-industrie heeft de Guinot Group een dubbele ISO-certificering: ISO 14001 en ISO 22716. Dit betekent dat de productie van de merken Guinot, Cosmecology en Masters Colors voldoet aan strenge farmaceutische normen en milieueisen.

klik hier om snel te zien welke producten geschikt zijn voor uw huid.
Klik hier voor meer informatie over de producten.

logo_guinot

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin