Carboxy Therapy en  V-TOX High Power Mask

De sleutel tot een stralende en jeugdige huid!

De revolutionaire naaldvrije CO2 Carboxytherapy helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. Het V-TOX High Power Mask zorgt voor stevigheid en een mooie glow. De combinatie geeft een zichtbaar liftend effect. De huid ziet er aanzienlijk helderder, frisser, egaler en jeugdiger uit. Tevens worden de poriën gezuiverd en verkleind.

Prijs € 125,00.

Geef je huid meer energie met Carboxy Therapy

Carboxy Therapy is een energie gevende behandeling waarbij via de huid koolstofdioxide gas (CO2) wordt toegediend. Deze behandelvorm vindt zijn oorsprong in de Balneotherapy. Al in 1932 baadden in de Koninklijke kuuroorden van Frankrijk patiënten die leidden aan een slechte doorbloeding zich in koolstofdioxide rijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen.
De methode is ook effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxy Therapy is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Geschikt voor zowel de jonge als ouder wordende huid.

Voordelen van CO2 Carboxy Therapy⠀
– Voorziet de huid van zuurstof.
– Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling.
– Geen bijwerkingen.⠀
– Geen herstelperiode.
– Kan ook in de zomer worden gebruikt.

Resultaten
– Verbetert het uiterlijk van de huid.
– Verbetert de huidtextuur.
– Verbetert de huidtint en verhoogt de elasticiteit.
– Vermindert Rosacea en Couperose.
– Versterkt de spieren.
– Vermindert vochtophopingen onder de ogen.
– Rimpels worden gladgestreken.

De Carboxy Therapy bestaat uit een gel en een speciaal vliesmasker. De gel produceert het CO2 gas op de huid en het masker voorkomt dat het gas verdampt. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waardoor de huid zelf op die plaats grote hoeveelheden zuurstof gaat vrij maken. Deze zuurstof wordt vervolgens weer gebruikt om energie aan te maken. Met deze energie worden de huidcellen van genoeg energie voorzien om ze naar behoren te laten functioneren. Dit heet in vaktermen het Bohr effect.

V-TOX High Power Mask

Het V-TOX High Power Mask lift en verstevigt de huid intens. Het zorgt zichtbaar en snel voor huidverbetering en huidverjonging. Het unieke aspect is het transformerende effect. Terwijl het masker droogt, ontstaat er een strak en verstevigend gevoel dat vervolgens een ‘gebarsten’ effect geeft. Dit gevoel en uiterlijk is het effect van de verdamping van water terwijl de huid alle voedingsstoffen absorbeert.

KRX Aesthetics

Zowel de Carboxy Therapy als het V-TOX High Power Mask zijn ontwikkeld door KRX Aesthetics.  KRX Aesthetics staat voor Korean Prescription. Cosmeceuticals met een zeer hoog gehalte aan werkzame ingrediënten. 100% natuurlijk en veelal vegan. Volledig gericht op het aanpakken van verschillende huidproblemen. KRX richt zich op professionele salon- en klinische producten.
KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerd laboratorium, zijn opgenomen in het CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd. KRX is lid van de Korean Vegan Association en heeft een holistische werkvisie.