RégimA behandeling

Voordelen

– 100% natuurlijk.
– Zeer effectief.
– Irriteren de huid niet.
– Geen ongewenste neveneffecten als hyperpigmentatie en vervelling.
– Geschikt voor alle huidtypes, leeftijdsgroepen en etniciteit.
– Direct een stralende, gezonde, frisse uitstraling.
– Directe verzachting van rimpels en fijne lijntjes.
– Korte behandeltijd, korte herstelperiode.
– Vermindert onregelmatige pigmentatie.
– Vermindert huidproblemen.
– Stimuleert celvernieuwing en aanmaak van collageen.
– Kan het hele jaar door toegepast worden.

RégimA startpakket

Om kennis te maken met de behandelingen en producten van RégimA kunt u éénmalig gebruik maken van een aantrekkelijk startpakket. Deze bestaat uit een intakegesprek, huidscan, de RégimA Rapid Rejuvo behandeling en een set RégimA producten passend bij uw huidtype of huidprobleem. In deze set zitten een reiniger, dagcrème, nachtcrème en een sérum om uw huid jong en mooi te houden.

Prijs € 370,00 inclusief epileren.

Rapid Rejuvo Peel

Deze multifunctionele peel maakt de huid zijdezacht met een gezonde jeugdige gloed. Melkzuur helpt pigmentvlekken te bestrijden en biedt uitmuntende exfoliërende, gladstrijkende, verjongende eigenschappen. Salicylzuur maakt de verstopte huid vrij en kent tevens verjongende eigenschappen. De Pro-Vit B5 zorgt voor een intense en diepe huidhydratatie, wat gunstig is voor het stimuleren van de fibroblastenaanmaak en het huidherstel.

Prijs € 105,00 inclusief epileren

Acne Attack Peel

De Acne Attack Peel is een snelwerkende peel, ontwikkeld om de verstopte, problematische en acnehuid te zuiveren. Salicylzuur en melkzuur in een hoge concentratie, bieden een sterke en perfecte wisselwerking om actieve acne en acnelittekens te helpen bestrijden. Melkzuur is niet alleen gekend voor zijn verzachtende en verjongende eigenschappen, maar ook voor de positieve impact op hyperpigmentatie.

Prijs € 105,00 inclusief epileren.

Power Peel 30 of 50

De ultieme huidverbeterende en huidverjongende behandeling. De unieke formulering van zes verschillende fruitzuren en geneeskrachtige planten maakt het mogelijk de peeling het hele jaar door in te zetten, belangrijk wanneer continuïteit is gewenst voor de beste resultaten. De Power Peel is in het bijzonder geschikt bij pigmentatie problemen en huidveroudering op gezicht, hals, decolleté en handen.

Prijs € 115,00 inclusief epileren.