OPI Handverzorging

Uw handen, uw visitekaartje
Goed verzorgde handen zijn een belangrijk onderdeel van onze totale verzorging en geven een indruk van onszelf. De handen zijn na het gezicht het meest zichtbare deel van het lichaam en ze staan iedere dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen de handen onze ware leeftijd. Een goede verzorging van de handen is dus een must. Bij regelmatige verzorging met intensief voedende producten, blijft de elasticiteit van de huid veel langer behouden. Uw handen zien er langer stralend en fris uit.
Bij Chrid’Or Esthétique kunt u uw handen heerlijk laten verwennen met een weldadige behandelingen van OPI. Deze behandelingen kunnen ook in combinatie met een gezichtsbehandeling geboekt worden. Vermeld dit wel altijd duidelijk bij het maken van de afspraak in verband met het reserveren van de tijd.

GelColor

At the speed of light
Heeft u geen tijd om uw nagels telkens opnieuw te lakken? Of wilt u zich op vakantie geen zorgen maken over uw nagellak? Ga dan voor OPI GelColor. OPI GelColor draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Ook ideaal voor bruidjes. Uw favoriete OPI kleur blijft minimaal twee weken perfect glanzend zitten, dit is wel afhankelijk van de conditie van uw nagels. Het is ook mogelijk OPI GelColor op de teennagels aan te laten brengen.
OPI GelColor kunt u eenvoudig zelf verwijderen met de bijbehorende producten, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. U kunt dit natuurlijk ook laten doen bij Chrid’Or Esthétique.

Waarom OPI GelColor
– Lang houdende kleur met intense glans.
– Blijft minimaal twee weken perfect zitten.
– Direct droog, dus geen beschadigingen.
– Zeer geschikt voor vakanties.
– Verstevigd de natuurlijke nagel.

Prijs € 33,00.

Pakking

Direct resultaat
Een paraffine handpakking is dé ultieme verwenbehandeling voor droge en ruwe handen en nagelriemen met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. De paraffine sluit uw handen helemaal af waardoor het een isolerende werking heeft en de doorbloeding toeneemt. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de paraffine en het handverzorgende product plaatsvinden en wordt het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed. Bovendien voelen ze zijdezacht aan.

De behandeling
Eerst worden uw handen gereinigd waarna een handverzorgend product wordt aangebracht en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct. Hierover heen gaat een plastic handschoen en daar overheen gaat een badstof handschoen om de warmte te behouden. Na het uitpakken van de handen krijgt u nog een ontspannende handmassage. Deze behandeling is alleen mogelijk in combinatie met een manicure of OPI GelColor.

Prijs € 15,00.