Ontharing

Overbeharing
Over overbeharing bestaan nogal wat tegenstrijdige ideeën. Een flinke en gezonde haardos op het hoofd wordt als mooi beschouwd, maar wanneer haar verschijnt op plaatsen waar we het liever niet zien, zijn we niet zo blij. Veel vrouwen en mannen vinden haar, dat groeit op hun wangen, bovenlip, onderarmen of benen niet erg aantrekkelijk.

Gemakkelijk, plezierig en comfortabel ontharen
Chrid’Or Esthétique werkt met Guinot Stick’Hair en Guinot Epil Smart. Deze harsmethoden, waarbij alle haartjes met de wortel worden verwijderd, zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige huid. De haartjes worden zonder af te breken helemaal verwijderd in plaats van alleen het deel van de haren boven het huidoppervlak. Nieuwe haartjes blijven hierdoor veel langer weg.

Guinot Stick’Hair

Epileren van het gezicht zonder haarbreukjes
Dankzij de exclusieve Stick’Hair methode van Guinot, worden alle haartjes inclusief de wortel verwijderd. Nieuwe haartjes komen boven de huid uit en ingroei van haartjes onder de huid wordt voorkomen. Stick’Hair is een lauwe was, die werkt bij een lage temperatuur zonder harsstroken. Aangeraden voor lastige haartjes en gevoelige zones. Gemakkelijk, plezierig en comfortabel epileren. De huid blijft zacht.
Twee weken na de ontharing met Stick’Hair blijken de haartjes duidelijk minder snel terug te groeien. Na drie weken is er, in tegenstelling tot de klassieke methode, geen sprake van ingegroeide haartjes.

Guinot Sérum Epil Confort
Na de behandeling wordt het Guinot Sérum Epil Confort Visage aangebracht, dat de aangroei van de haartjes in de diepte remt en tevens de huid verzacht en roodheid vermindert.

Prijzen zie prijslijst.

Guinot Epil Smart

Doeltreffende en aangename ontharingsmethode voor het lichaam
Perfecte ontharing van Guinot met ‘koude was’, die met een warme spatel wordt aangebracht. Ideaal voor de gevoelige huid en de huid met vaatproblemen die de warmte en de ontharingstechniek slecht verdragen. Bestrijdt gebroken haartjes.

Veilig
De was bevat geen colofonium, een stof die de huid kan irriteren en een allergische reactie van de luchtwegen kan veroorzaken. De was omhult de haar tot aan de basis, maar plakt niet aan de huid waardoor:
– de ontharing makkelijker gaat;
– het wegtrekken minder pijnlijk is dan bij een klassieke ontharing;
– de huid heerlijk zacht wordt.

Guinot Sérum Epil Confort
Na de behandeling kan het Serum Epil Confort in worden gemasseerd. Dit serum maakt de haartjes dunner en lichter van kleur en remt de haargroei. Zo blijft uw huid langer en zacht. De ontharingsbehandelingen zijn daarna gemakkelijker, comfortabeler en meer gespreid. De Epil Comfort producten zijn bovendien verrijkt met talrijke verzorgende bestanddelen, die perfect geschikt zijn voor de gevoelige huid en zorgen dat u zich steeds mooier zult voelen.

Prijzen zie prijslijst.

Maak een afspraak