Nimue behandelingen

Nimue Bio Active

Effectieve fruitzuurpeeling op basis van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur. Deze milde peeling brengt de huid in balans, verkleint de poriën, zorg voor een fijnere huidtextuur en een gezonde glans. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt en in balans wordt gebracht.

Prijs € 95,00 inclusief epileren.

Nimue Glycolic

Deze intensieve behandeling zorgt dankzij glycolzuur ervoor dat zonbeschadiging wordt hersteld en pigmentvlekken en rimpeltjes worden verfijnd . Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige Super Hydrating Mask voor comfort en verzadiging van de huid.

Prijs € 100,00 inclusief epileren.

Nimue Smart Resurfacer

Alle voordelen van een medium diepe peeling, maar zonder de bijwerkingen. Deze behandeling zorgt voor verandering in de structuur en het functioneren van de huid, is ontstekingsremmend en optimaal hydraterend. Geschikt voor een groot aantal huidproblemen, waaronder fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en een vette problematische huid.

Prijs € 110,00 inclusief epileren.

Nimue Skin Resurfacer (SRC™)

De Nimue Nimue Skin Resurfacer (SRC™) behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

SRC™ Environmentally Damaged Skin
Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

Prijs € 115,00 inclusief epileren.

SRC™ Problematic skin
Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor een glimmende huid.

Prijs € 115,00 inclusief epileren.

Nimue Thermal Detox

De bruisende warme werking van houtskool geeft de huid direct een gezonde uitstraling en is zeer geschikt voor het verminderen van grove poriën, onzuiverheden, verstoppingen, een grove huidstructuur en een doffe teint. Maar ook de fijne lijntjes en rimpeltjes worden aangepakt.

Prijs € 100,00 inclusief epileren.

Nimue Collagen

Complete behandeling voor rimpelvermindering bij de rijpere huid met eventueel zonbeschadiging. Voorziet de huid van comfort en verzadigt de droge huid. Na een verstevigende massage wordt de behandeling afgesloten met een collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

Prijs € 110,00 inclusief epileren.