Natural Face Lifting

Wat is Natural Face Lifting?
Natural Face Lifting richt zich op rimpelbestrijding, lifting en botversterking op lange termijn. Deze natuurlijke en stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van uw huid en het onderliggend spierweefsel herstelt zodat rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en de huid op een natuurlijke manier wordt gelift.
De eerste stappen naar de ontwikkeling van Natural Face Lifting werden gelegd in 2004. Met als basis fysiotherapie (kiné) werd stap voor stap een totaalconcept gecreëerd met als doel huidverbetering en huidverjonging. De combinatie van bindweefselmassage, spiertonus verhogende technieken en bot-fricties zorgt al na één behandeling voor een frisse nieuwe vitaliteit in het gezicht.

De technieken
Met bindweefselmassage behandelen we de onderste huidlaag, bevorderen we de aanmaak van collageen en versterken we het elastine ter bestrijding van rimpels. Het is een goede start, maar niet voldoende! Ook de spiertonus, de stevigheid in het gezicht, verminderd met het ouder worden. Denk aan de hangende wangen, een dubbele kin, een uitgesproken neus lippenplooi en de zakkende oogleden. De oorzaak is het verminderen van de tonus van het spierweefsel. Deze kunnen we terug opbouwen door spiertonus verhogende technieken. Bij het ouder worden verliezen we echter ook aan bot sterkte. Versterking kunnen we stimuleren door bot-fricties. Daardoor houden we een meer jeugdige vorm van het gezicht.

Resultaten
– Diepe rimpels vervagen.
– Een betere doorbloeding van de huid.
– Een hogere toevoer van zuurstof en andere voedingsstoffen naar de huid en onderliggende weefsels.
– Hangende huid wordt gelift.
– Verschrompelde huid krijgt meer elasticiteit en wordt strakker.
– Gladdere en meer geopende oogcontouren.
– Een betere afvoer van afvalstoffen.
– Stimulatie van de natuurlijke hydratatie van de huid.
– Zachtere, gezondere huid, algemene basisconditie is verbeterd.

Prijs € 95,00 inclusief epileren.