Guinot behandelingen

Microbiotic

Reinigt de huid diep en brengt deze weer in balans
De Guinot Microbiotic behandeling is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van de onrustige huid met een onregelmatige talgafscheiding en ontstekingen. Deze behandeling stabiliseert de talgafscheiding en brengt de bacteriële flora die verantwoordelijk is voor onzuiverheden weer in balans. Uw huid door middel van de dubbele ionisatie tot diep in de poriën gereinigd. Onzuiverheden worden verwijderd en verwijde poriën worden verfijnd.

Prijs € 75,00 exclusief epileren.

Hydra Peel PH

De Guinot Hydra Peeling PH exfolieert diep in de huid om tekenen van veroudering en donkere vlekken te verminderen en de teint te verhelderen. Met als resultaat een stralende en jeugdige huid.
Na de exfoliërende fase, volgt een massage om de huid te regenereren en de celvernieuwing een boost te geven. Het resultaat? Een huid die er fris en stralend uitziet! De behandeling eindigt met het Hydra Beauté masker, een verkoelend en verfrissend peel-off masker, dat de huid kalmeert en voedt.

Prijs € 90,00 inclusief epileren.

Hydradermie

Dubbele ionisatie voor een huid in topconditie
De  Guinot Hydradermie behandeling stimuleert de celvernieuwing en brengt uw huid weer in topconditie. Het resultaat is een stralende teint, een aangenaam huidgevoel. De dubbele ionisatie zorgt voor een dubbele penetratie van actieve werkstoffen. Er is een Serumgel voor elk schoonheidsdoel. Voeding, hydratatie, antirimpel, puurheid, kalmerend, oplichtend en anti-aging. Het resultaat is duurzaam en geeft direct een gladde en zachte huid en een hernieuwde glans.

Prijs € 100,00 inclusief epileren.

Eye Lift

Een complete oogbehandeling
De ogen worden als eerste gezien wanneer we contact hebben met anderen, maar bij de oogcontouren zien we als eerste de tekenen van veroudering. Tijdens deze specialistische behandeling wordt daarom gefocust op de rimpels, kraaienpootjes, fronslijntjes, wallen en donkere kringen rondom de ogen. De Guinot Eye Lift behandeling is de behandeling om u direct een stralende oogopslag te geven. Alleen in combinatie met de Guinot Hydradermie behandeling.

Prijs € 30,00.