Green Peel® behandelingen

Voor een mooie gezonde huid
De Green Peel® Herbal Peelings van Dr. Med. Christine Schrammek bieden een doeltreffende oplossing voor een gezonde en natuurlijke huid, aangepast aan het huidtype en voor iedere leeftijdsgroep. Zuivere, natuurlijk substanties werken samen om uw schoonheid te herstellen. Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek. Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis, dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

Behandeling op maat
Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan de huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandelingsplan op maat te maken. De behandelingen zijn uiterst doeltreffend bij onzuiverheden, beschadigde huid, littekens, hyperpigmentatie en verjonging van de huid. Het bijzondere van de Green Peel® behandelingen is, dat de resultaten snel zichtbaar zijn.
De Green Peel® kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit tegelijkertijd mag gebeuren.

Derma.cosmetics
Het is essentieel na de behandeling de bijbehorende Derma.cosmetics verzorgingsproducten te gebruiken. Dit zijn medisch ontwikkelde producten met bewezen doeltreffendheid en een unieke werking om huidproblemen op te lossen.

Green Peel® Fresh Up

Direct een zichtbaar resultaat
De Green Peel® Fresh Up behandeling van Dr. Med. Christine Schrammek is de lichtste peeling, die als een kuur van vier behandelingen wordt aanbevolen met een tussenperiode van maximaal twee weken.

Het is essentieel na de behandeling de bijbehorende Derma.cosmetics verzorgingsproducten te gebruiken. Dit zijn medisch ontwikkelde producten met bewezen doeltreffendheid en een unieke werking om huidproblemen op te lossen.

Prijs € 95,00 inclusief epileren.

Green Peel® Energy

Vernieuwing van de cellen
De Green Peel® Energy behandeling van Dr. Med. Christine Schrammek geeft de huid de natuurlijke energie om cellen te vernieuwen. De activering van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke verbetering. Een intensieve behandeling, die u een aantal keer per jaar kan herhalen.

De behandeling is inclusief zes ampullen die u meekrijgt om de eerste dagen na de behandeling te gebruiken. U dient de eerste zes tot acht weken een SPF 30 of hoger te gebruiken en de huid niet te veel aan de zon bloot te stellen. Het is essentieel na de behandeling de bijbehorende Derma.cosmetics verzorgingsproducten te gebruiken. Dit zijn medisch ontwikkelde producten met bewezen doeltreffendheid en een unieke werking om huidproblemen op te lossen.

Prijs € 135,00 inclusief epileren en ampullen voor thuisgebruik.

Green Peel® Classic

Een nieuwe huid in vijf dagen
De zuivere, natuurlijk substanties van de Green Peel® van Dr. Med. Christine Schrammek werken samen om uw schoonheid te herstellen. Een mengeling van verschillende kruiden en algen die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek. Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis, dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de cel vernieuwing wordt gestimuleerd.

De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na drie dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling. Reeds vijf dagen na de behandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd. De nieuwe huid is niet rood, ze is fris, verjongd en opgespannen; rimpeltjes worden uitgevlakt, vergrote poriën zijn kleiner.

De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze een speciale verzorging en extra bescherming nodig. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

Prijs € 255,00 inclusief ampullen voor thuisgebruik en nabehandeling.