Dr. Med. Christine Schrammek behandelingen

Schrammek Active Clearing Treatment

Probleemoplosser voor de onzuivere huid
Een vette en onzuivere huid is één van de meest voorkomende huidproblemen, niet alleen bij tieners maar ook bij volwassenen. Glanzen, zwarte puntjes en puistjes hebben een negatief effect op iemands humeur als ook op iemands uitstraling. Er zijn verschillende redenen voor deze huidaandoeningen zoals erfelijkheid, hormonen, bacteriën, stress en milieu-invloeden. De huid vraagt om een combinatie van ingrediënten die de talgafscheiding regelen, het produceren van talg reduceren zonder de huid uit te drogen en die ontstekingswerend werken.

Het Regulating gamma van Dr. Med. Christine Schrammek combineert verzachtende met regulerende en ontstekingswerende ingrediënten.

Het doel van de behandeling
– Aanmaak van sebum en onzuiverheden reduceren.
– Hyperkeratosis elimineren.
– Huidbarrière functie normaliseren.
– Vochtgehalte op peil houden.

Prijs € 70,00 exclusief epileren.

Maak een afspraak

Schrammek Time Control Treatment

De behandeling
Deze behandeling van Dr. Med. Christine Schrammek is speciaal ontwikkeld voor regeneratie van de veeleisende en rijpere huid met verlies aan elasticiteit. De ingrediënten van de Time Control producten ondersteunen rechtstreeks de natuurlijke huidprocessen, verminderen rimpels en stimuleren de collageen productie.

Effect
Deze behandeling heeft het effect van een kleine lifting. Dit effect wordt bereikt door enerzijds de intensieve absorptie van werkstoffen, anderzijds door de activatie van het metabolisme van de huid. Dit wordt bereikt door het occlusief peel-off masker en de speciale techniek met gaasbandage.

Resultaat
Na het wegnemen van het gaas en de restanten van het masker ziet uw huid er strakker en gladder uit en voelt fris en ontspannen aan. Rimpels zijn zichtbaar vermindert. De huid straalt weer van jeugdigheid en vitaliteit.

Prijs € 98,00 inclusief epileren.

Maak een afspraak