Dermapen 4™ behandelingen

Waarom kiezen voor een Dermapen 4™ behandeling
De Dermapen 4™ maakt gebruik van 16 minuscule naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen 4™ de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. De Dermapen 4™ is een veilige, effectieve behandeling die de huid volledig in tact laat. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen 4™ is zo geavanceerd en nauwkeurig dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. Bij iedere behandeling wordt een nieuw steriel opzetstuk gebruikt.
Dermapen 4™️ behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties waaronder rosacea, telangiectasia, seborroïsch eczeem, pigmentstoornissen, acne, littekens maar ook bij de behandeling van huidveroudering.

Hoe gaat de Dermapen 4™ behandeling in zijn werk
Tijdens de behandeling wordt gewerkt met DP Dermaceuticals™. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens de Dermapen™ behandeling, maar ook voor thuisgebruik na de behandeling. Voor iedere indicatie is een apart sérum beschikbaar, waardoor we nog gerichter en effectiever kunnen werken. Na de reiniging wordt het sérum aangebracht, waarna de Dermapen™ over uw huid heen gaat.

Anti Aging
De Dermapen 4™️ behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid. De huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. U ziet al verbluffende resultaten in slechts één sessie.

Pigmentatie
In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen 4™️ geen risico op oververhitting en hypopigmentatie, terwijl het de geoptimaliseerde celfunctie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor elke patiënt die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De behandeling is ook geschikt voor alle huidtypes en huidtypes volgens FitzPatrick. Dermapen 4™️ behandelingen zijn ook effectief gebleken bij hypopigmentatie en Vitiligo-behandelingen. Klinische Dermapen 4™️ behandelingen werken op vier manieren om de productie van hyperpigmentatie en melasma te bestrijden.

Littekenweefsel
De Dermapen 4™️ is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling en protocollen voor het herstellen van diepe, atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contracturen, striae en post-acnelittekens. De naalddiepte kan nu worden verhoogd tot maar liefst 3.0 mm. De gepatenteerde AOVN-technologie kalibreert automatisch het toerental, de druk en de penetratie voor doelgerichte precisie. Nooit meer ‘slepen’ dus. Een populaire Dermapen 4™️ littekenbehandeling is de behandeling van zowel oudere als jongere striae. Zowel behandelaars als patiënten hebben ontdekt dat behandelingen met de Dermapen 4™️ effectiever zijn voor striae dan om het even welke laserbehandeling. Dermapen 4™️ littekenweefselbehandelingen omvatten atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contractuur, striae en post-acnelittekens.

Is de behandeling pijnlijk
Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Neeling behandelingen. De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandelingen op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème in de meeste gevallen niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende resultaten.
Wordt de behandeling op zeer gevoelige plekken of op een diepe naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van EMLA crème. Dit is een verdovende crème die een uur voor de behandeling aangebracht moet worden en via de huisarts verkrijgbaar is.

Hoe ziet de huid er na de Dermapen 4™ behandeling uit
Afhankelijk van het behandelde huidgebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er na de behandeling roze/rood uitzien en warm aanvoelen. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid echter camoufleren en snel genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten. Na enkele dagen kan uw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. De huid is na de behandeling extra kwetsbaar. Dit betekent dat u tot 48 uur na de behandeling voorzichtig moet zijn met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen of baden en andere beïnvloedende factoren. Gedurende vier weken na de behandeling moet de huid in de buitenlucht beschermd worden met een zonnebrandproduct met een hoge beschermingsfactor. Gebruik na de behandeling en tussen de behandelingen door de geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien
U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na een kuur. De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende zes-twaalf maanden, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Hoeveel behandelingen worden aangeraden
De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de indicatie zijn er meerdere behandelingen in kuurverband nodig voor een goed resultaat. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en de intensiviteit van de behandeling.
– Acne: vier-zes behandelingen met intervallen van twee-vier weken.
– Anti-aging en zonbeschadiging: vier behandelingen met intervallen van zes weken.
– Fijne lijntjes en rimpels: vier behandelingen met intervallen van zes weken.
– Pigmentatie: drie-zes behandelingen met intervallen van twee-vier weken.
– Rosacea: vier-zes behandelingen met intervallen van zes tot acht weken.
– Grove poriën: vier behandelingen met intervallen van vijf weken.
– Striae: vier-zes behandelingen met intervallen van zes weken.
– Littekens: vier-vijf behandelingen met intervallen van zes weken.

Hoe verzorg ik mijn huid tussen de Dermapen™ behandelingen door
U krijgt deskundig advies over welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren. Bescherm uw huid optimaal tegen UV- blootstelling met een SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflage crème. Dit is belangrijk om uw huid te beschermen, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

Prijzen huidverbetering
– Bovenlip of oogcontour € 90,00.
– Decolleté € 130,00.
– Gezicht en hals € 155,00.
– Gezicht, hals en hoofdhuid (voor een extra liftend effect) € 195,00.
– Gezicht, hals, hoofdhuid en decolleté € 260,00.

Prijs littekenbehandeling
– Per 15 minuten € 95,00.