Cenzaa behandelingen

Cenzaa startpakket

Om kennis te maken met de behandelingen en producten van Cenzaa kunt u éénmalig gebruik maken van een aantrekkelijk startpakket. Deze bestaat uit een intakegesprek, huidscan, de Cenzaa Hyaluron Vitality behandeling en een Cenzaa Discovery Kit passend bij uw huidtype of huidprobleem. In de Discovery Kit zitten alle thuisproducten uit het Cenzaa 6 stappenplan. Met dit 6 stappenplan weet u precies welk product u wanneer moet gebruiken en hoeveel tijd u aan uw huid moet besteden om deze jong en mooi te houden.

Prijs € 205,00 inclusief epileren.

Hyaluron Vitality

Hyaluron is een lichaamseigen stof die zich in het bindweefsel bevindt. Het zorgt voor de productie van collageen en speelt een belangrijke rol bij de hydratatie van de huid. Naarmate we ouder worden wordt het percentage hyaluronzuur minder in de huid. Met deze behandeling proberen we dit proces te herstellen en te vertragen.

Prijs € 95,00 inclusief epileren.

Botuline Shock

De combinatie van een activerende bindweefselmassage en het Botuline Beauty Mask zorgt voor een frisse uitstraling en geeft een uiterst liftend effect. Dit bijzondere masker met botuline eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren, waardoor de huid strakker wordt en een jongere en een frisse uitstraling krijgt.

Prijs 105,00 inclusief epileren.

Nutri Gold

Deze ultieme huidvernieuwingsbooster is geschikt voor elk huidtype, maar met name ideaal voor de doffe en vermoeide huid. Het hoogwaardige peel-off gelaatsmasker met krachtige eigenschappen verjongt de huid en zorgt voor stimulatie van de collageenproductie. De huid ziet er gezonder en stralender uit.

Prijs 105,00 inclusief epileren.

Mandelico Glow

De Mandelico Glow is en huidverbeterende fruitzuurpeeling met Mandelico (amandelzuur), welke huidveroudering vertraagt en tegen gaat en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Deze behandeling is uitermate geschikt voor de gevoelige, donkere, rosacea en acne huid. Oneffenheden verdwijnen, uw huidconditie verbetert en uw huid krijgt een mooie glow.

Prijs € 110,00 inclusief epileren.

360° Skin Bomb

Deze behandeling is een explosie aan intensieve werkstoffen en zorgt voor een sensationeel verjongend resultaat!
– Afgestemd op uw huidwens.
– Hoge dosis actieve werkstoffen.
– Powerboost voor een gezonde huid.
– Direct een natuurlijke glow.
– Home Program advies op maat.

Prijs € 115,00.

Derma Peel

De Derma Peel is een huidvernieuwende behandeling. De combinatie van fruitzuren en de Cenzaa bindweefselmassage geeft een optimaal resultaat. Fruitzuren verminderen hyperpigmentatie en helpen huidveroudering tegen te gaan doordat ze de productie van collageen verhogen. Na deze peeling is de huid ook beter in staat om vocht vast te houden.

Prijs € 125,00 inclusief epileren.