• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Visagie

?????????????

Voor de mooiste versie van uzelf!
Bij Chrid’Or Esthétique kunt u terecht voor uw dag, avond en bruidsmake-up, maar ook voor een deskundig make-up en kleuradvies.

Wat is visagie?
Het woord visagie is een afgeleide van het franse woord ‘visage’ dat letterlijk gezicht betekent. Een visagist bekijkt voor het bewerken van het gezicht naar de sterke en zwakke punten in een gezicht. De sterke punten worden geaccentueerd, zodat ze meer opvallen. De zwakke punten worden gecamoufleerd. Daarnaast kijkt een visagist bij het gebruiken van de make-up naar de kleur die het best past bij het op te maken gezicht. Je kunt daarbij bij iemand een geheel andere stijl creëren. Kijk maar eens naar de topmodellen, die zien er vrijwel nooit twee keer hetzelfde uit. Soms zijn ze stoer en een andere keer weer heel romantisch. Daarnaast heeft een visagist kennis van wat de verschillende soorten make-up voor bepaalde huidtypes doen.

Masters Colors
Chrid’Or Esthétique werkt met de producten van Masters Colors. Make-up die makkelijk aanbrengt en die meteen mooier maakt. Masters Colors heeft producten en eenvoudige technieken voor het oplossen van uw alledaagse problemen, zoals donkere kringen, couperose, pukkeltjes, vlekjes, vaag lipcontour of weerbarstige wenkbrauwen. Alles duidelijk aangegeven in een handig boekje met extra adviezen en pro-tips.

Maak nu een afspraak!

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin