• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Noûs Skincare en Nutricosmetics

Noûs, simple truth about skincare
Voor het eerst in de geschiedenis zijn we niet langer oud op 45. We trainen geest en lichaam en voelen ons jong. Met Noûs traint u nu ook het gezicht én de ziel. Met Noûs ziet u er gewoon gezond en stralend uit, minstens tien jaar jonger dan uw leeftijd. Noûs staat voor resultaat en de puurheid van natuurlijke ingrediënten. Het is humaan, milieuvriendelijk, niet getest op dieren en doet geen valse beloftes. Noûs is echte luxe. Jong blijven en in stijl genieten van eenvoud in een hectische wereld.
Het revolutionaire aan Noûs is dat de Skincare producten en Nutricosmetics worden gecombineerd met Natural Face Lifting en de Sculp self-treatment@home.

Noûs Skincare
De Noûs Skincare formules zijn gebaseerd op wetenschappelijke kennis, oude tradities en moderne inzichten. Het zijn natuurlijke huidverbeteringsproducten, niet gestest op dieren. Basis grondstoffen zijn biologische olijfolie uit Toscane en honing en koninginnebrij uit de onbezoedelde natuur in de hoge alpen. Ieder product is uniek, met actieve en botanische werkstoffen om huidveroudering te voorkomen en de gevolgen van veroudering zoals rimpels en verslapping te bestrijden. Noûs Skincare producten beschermen de natuurlijke huidbarrière en zijn te gebruiken als dagelijks ritueel en in kuurvorm voor snel zichtbare resultaten. Ze voelen en ruiken zalig.
– De Noûs Natural Beauty Skincare en Nutricosmetics, voor 25 jaar en ouder, beschermen en verbeteren uw huid en voorkomen veroudering.
– De Noûs Natural Face Lifting Skincare en Nutricosmetics, voor 45 jaar en ouder, beschermen tegen huidveroudering en de gevolgen daarvan.

Noûs Nutricosmetics
Noûs houdt teveel van vrouwen en mannen om hen onterecht te laten geloven dat u enkel met huidverbeteringsproducten een stralend gezicht kan behouden. Met de Nutricosmetics leggen we de basis voor het verhogen van de spiertonus en leveren we de bouwstenen voor celvernieuwing. Het vertrakt de gezichtscontouren die, vaak nog meer dan de huidconditie, iemands leeftijd verraden. De Noûs voedingssupplementen werden op basis van de nieuwste inzichten ontwikkeld, apart voor de verschillende leeftijden vanuit hun verschillende behoefte. Ze helpen veroudering tegen te gaan en zijn afgestemd op een actieve levensstijl. Ze stimuleren de doorbloeding en zorgen voor een goede zuur/base evenwicht. Onze huid komt vaak vitamines, mineralen en anti-oxidanten tekort. Ons lichaam geeft namelijk voorrang aan haar levensnoodzakelijke functies waardoor de huid vaak op de laatste plaats komt. Noûs Nutricosmetics zorgen er voor dat er altijd voldoende is om ook op langere termijn uw huid gezond en stralend te houden.

Noûs Nutricosmetics zijn biochemisch bestudeerd om niet alleen makkelijk opgenomen te worden in het lichaam, maar ook beter benutbaar te zijn. Ze zijn verpakt in handige en compacte blisters, aangeboden in een maandelijkse dosis. Ze zijn vegetarisch en makkelijk door te slikken. De groene capsules bevatten hoogwaardige vitamines en mineralen die makkelijk in het lichaam worden opgenomen. Ze zijn gericht op celvernieuwing, de aanmaak van collageen en het stimuleren van elastine.
De transparante capsules zitten vol met anti-oxidanten. Ze beschermen uw huid van binnenuit tegen nadelige invloeden van de zon, luchtvervuiling en stress.


Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Linkedin