• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Microblading

Microblading
Wenkbrauwen zijn de blikvangers van ons gezicht. Met behulp van Microblading hoeft u niet elke ochtend veel tijd te besteden met het shapen en bijtekenen van uw wenkbrauwen. Met Microblading kunnen we de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren en hoeft u er één tot twee jaar, afhankelijk van uw huidtype en levenswijze (zonnen, gebruik cosmetica en cosmetische behandelingen), nauwelijks meer naar om te kijken. Een jaarlijkse touch-up behandeling wordt wel aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden.

Wat is Microblading
Microblading is een nieuwe techniek om permanente make-up (PMU) aan te brengen en is met name zeer geschikt voor de wenkbrauwen. Het is een hairstroke techniek waarmee met PMU als het ware wenkbrauwhaartjes worden gepigmenteerd. De haartjes worden, in de haargroeirichting, in een vloeiende beweging aangebracht met behulp van ultra dunne naaldjes in een manuele pen, de blade. Hierdoor zijn de haartjes erg fijn, wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Voor wie is Microblading
Microblading is geschikt voor bijna iedereen. Voor vrouwen én mannen, ongeacht huidtype of etnische achtergrond, die graag op willen staan met mooie en vooral natuurlijke wenkbrauwen. Met Microblading kunnen we de wenkbrauwen zelfs een liftend effect geven.

Pigmenten
Chrid’Or Esthétique werkt met PMU4Pro pigmenten. Dit zijn zeer geconcentreerde nanotechnologie pigmenten die snel intrekken en drogen.

Wat is het verschil tussen Microblading en gewone PMU
Microblading is een techniek met een veel natuurlijkere uitstraling. De gepigmenteerde haartjes zijn zo dun, dat ze niet van echt onderscheiden kunnen worden. Met Microblading kunnen wij ook golvende bewegingen aanbrengen in de lijnen, dit kan niet met PMU. En als u naar een natuurlijke wenkbrauw kijkt, ziet u heel duidelijk dat dit geen rechte strepen zijn, maar er zit veel meer beweging in. Verder werkt Microblading alleen in de bovenste huidlaag, waardoor er geen littekenweefsel ontstaat, dit kan met PMU wel het geval zijn.

Hygiëne en certificering
Op dit moment zijn er tal van bedrijven en thuiswerkers bezig met PMU en ook Microblading is in opkomst. Onze Microblading specialist, Christel Kieft, is in het bezit van een internationaal erkend diploma en dit kunt u vol trots zien hangen in ons instituut. Ook zijn wij GGD goedgekeurd zoals u kunt vinden op www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/Vind_hier_je_studio

De behandeling
– Na het maken van de afspraak ontvangt u per mail of via WhatsApp informatie over de voorzorgsmaatregelen.
– Tijdens uw eerste afspraak bespreken we uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen.
– Daarna wordt de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten en getekend, hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van uw gezicht.
– We kiezen samen de kleur die het beste bij eigen haarkleur en huidskleur past.
– Pas als u helemaal tevreden bent met het getekende model begint de Microblading behandeling.
– De behandeling duurt gemiddeld twee uur.
– Zes weken na de eerste behandeling komt u terug voor een touch-up behandeling. Deze behandeling duurt gemiddeld een uur.Voor meer resultaatfoto’s verwijzen wij u graag door naar onze Facebook pagina.

Nieuwe zetting inclusief touch up behandeling
Duur: ± 120 minuten.
Prijs: € 325,00.
Maak nu een afspraak!

Touch up behandelingen*
– Binnen één jaar: € 125,00.
– Na één jaar: € 175,00.
– Na twee jaar: € 325,00.
* Alleen door Chrid’Or Esthétique behandelde klanten kunnen gebruik maken van de touch up tarieven.
Maak nu een afspraak!

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin