• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Make-up workshops

Haal het mooiste uit uzelf!
Wilt u de geheimen van een mooie make-up ontdekken en deze leren toe te passen, dan zijn deze workshops iets voor u. Leerzame, maar gezellige workshops, waar u meteen zelf aan de slag gaat. Wij laten u zien wat de basisbeginselen zijn van een mooie make-up. We leggen de technieken uit, geven voorbeelden en tips en leren u diverse fijne kneepjes. Na de workshop bent u in staat om zelf elk moment mooi opgemaakt voor de dag te komen.

Masters Colors
U gaat werken met de verzorgende en huidvriendelijke minerale make-up van Masters Colors. Salon make-up merk Masters Colors staat voor hoogwaardige make-up met steeds de meest actuele kleuren en producten die makkelijk aanbrengen en instant mooier maken. Het bieden van snelle en eenvoudige oplossingen voor alledaagse problemen staat centraal. De minerale make-upproducten en technieken van Masters Colors zijn echte multitaskers: ze egaliseren de teint, camoufleren imperfecties en werken huidverbeterend. Zo zijn de producten verrijkt met huid verzorgende ingrediënten zoals shea boter en Vitamine E, vrij van gen-stoffen en vervaardigd op basis van de allernieuwste technologieën en trends. Masters Colors ontwikkelt zijn producten in first class laboratoria, waardoor kwaliteit, veiligheid en traceerbaarheid optimaal kan worden gegarandeerd.
U hoeft geen materialen mee te brengen, maar u mag uw eigen make-up meenemen zodat we kunnen kijken of deze producten nog bij u passen en wat eventueel aangevuld moet worden.

Reserveren
U kunt voor minimaal vier en maximaal zes personen een ochtend, middag of avond reserveren. De kosten bedragen € 25,00 per persoon inclusief een hapje en drankje.


Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin