• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Look Good…Feel Better

lgfb_mainbox

Workshops uiterlijke verzorging
Als u gezond bent, geldt dat een goed verzorgd uiterlijk meer zelfvertrouwen geeft. Dat is zeker ook zo als u ziek bent. Kanker en behandelingen hebben vaak gevolgen voor het uiterlijk. Hoewel het veelal om tijdelijke veranderingen gaat, is de impact groot voor degene die het overkomt. Extra aandacht en zorg voor dit veranderende uiterlijk kan veel voor iemand betekenen. Want als u er goed uitziet, voelt u zich vaak ook beter!

Stichting Look Good…Feel Better, CBF gecertificeerd, stelt alles in het werk om mensen met kanker te steunen bij hun uiterlijke verzorging en zichzelf weer te laten zijn. Look Good…Feel Better informeert en adviseert patiënten, professionals en publiek op een positieve en praktische manier over uiterlijke verzorging bij kanker. Het gaat om een niet-medisch, product neutraal programma dat veelal gratis wordt aangeboden aan de deelnemers.

Look Good…Feel Better organiseert in samenwerking met ziekenhuizen workshops uiterlijke verzorging. Maximaal twaalf deelnemers krijgen in een ontspannen sfeer professionele adviezen over huid- en haarverzorging. Speciaal getrainde schoonheidsspecialisten en visagisten laten in twaalf stappen zien op welke manier u uw huid het beste kunt verzorgen en welke make-up het beste bij u past. Een haarwerker/kapper laat zien welke mogelijkheden pruiken bieden en er is gelegenheid te experimenteren met sjaals en andere alternatieven. De workshop duurt twee uur en is voor u als deelnemer gratis. Na de workshop krijgt u een tasje met cosmeticaproducten mee naar huis.

Chrid’Or Esthétque verzorgt mede de werkshops in de regio Eindhoven en Helmond.
Wilt u meer informatie over de organisatie van de workshops Look Good…Feel Better, bel 030-6971511 of mail naar info@lookgoodfeelbetter.nl

Zorg voor een glimlach bij mensen met kanker
De stichting Look Good Feel Better is op zoek naar vrienden en vriendinnen die voor een glimlach willen zorgen bij mensen met kanker. Voor de prijs van één kop koffie of glas wijn per maand kunnen wij meer mensen met kanker een goed gevoel geven. Want zelfvertrouwen is belangrijk. Zeker voor vrouwen met kanker. Met gratis workshops uiterlijke verzorging bij kanker in ziekenhuizen door heel Nederland laten wij vrouwen er weer uitzien als zichzelf.
Kijk op www.lookgoodfeelbetter.nl en doneer € 2,00 0f € 4,00 per maand. Eénmalige donaties zijn ook welkom.

Klik hier voor een uitgebreid artikel uit de Telegraaf bijlage VROUW.

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin