• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Guinot Hydraclean

hydraclean

Een verbluffend resultaat in 30 minuten
Nieuw uit het laboratorium van Guinot is de Hydraclean behandeling. In no time een stralende huid. Deze diep reinigende behandeling zorgt in 30 minuten voor een zuivere en stralende huid. De nieuwe korte en effectieve treatment Hydraclean van Guinot is bij uitstek geschikt als snelle beautyboost of betaalbare tussendoor behandeling. De behandeling bestaat uit twee essentiële stappen: een diepe reiniging op basis van warmte en een ontspannende beautymassage. Het resultaat is verbluffend: de huid ademt, is helder en fris en neemt de erna geadviseerde verzorgingsproducten beter op.

Stap 1: Diepe reiniging
Verwijdering van de make-up, reiniging van de huid en aanbrengen van de Gel Nettoyant Universel (voor alle huidtypen) of de Gel Nettoyant Pureté (voor de vette huid). Met de gepatenteerde Thermoclean verwarmingselektrode wordt volgens een strikt protocol elk deel van het gezicht bestreken, met speciale aandacht voor de T-zone, waar een hogere concentratie sebum zit. De warmte die de elektrode verspreidt, verhoogt de afscheiding van de zweet- en talgklieren en verwijdert daarbij het exces aan sebum en toxinen. De poriën zijn schoon en comedonen kunnen gemakkelijk worden verwijderd. De warmte geeft een aangenaam gevoel.

Stap 2: Beautymassage
De weldadige beautymassage ontspant gezicht en geest, stimuleert de microcirculatie in de huid en voert vocht af. Hierbij wordt de Modelage Beauté Sérum Crème gebruikt, met allantoïne dat de huid verzacht en extract van toverhazelaar dat de poriën verfijnt.

Alleen in combinatie met het Kennismakingsarrangement en exclusief epileren.

logo_guinot

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin