• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Green Peel

green_peel

Voor een mooie en gezonde huid
De Green Peel® Herbal Peelings en Beauty Treatments van Dr. Med. Christine Schrammek bieden een doeltreffende oplossing voor een gezonde en natuurlijke huid, aangepast aan het huidtype en voor iedere leeftijdsgroep. Zuivere, natuurlijk substanties werken samen om uw schoonheid te herstellen. Een mengeling van verschillende kruiden en algen, die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe, frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek. Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis, dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de celvernieuwing wordt gestimuleerd.

green-peel-produkten

Door de hoeveelheid kruiden aan te passen aan de huidconditie en het huidtype, is het mogelijk om een behandelingsplan op maat te maken. De behandelingen zijn uiterst doeltreffend bij onzuiverheden, beschadigde huid, littekens, hyperpigmentatie en verjonging van de huid. Het bijzondere van de Green Peel® behandelingen is, dat de resultaten snel zichtbaar zijn.

De Green Peel® kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit tegelijkertijd mag gebeuren.

Het is essentieel na de behandeling de bijbehorende Derma.cosmetics verzorgingsproducten te gebruiken. Dit zijn medisch ontwikkelde producten met bewezen doeltreffendheid en een unieke werking om huidproblemen op te lossen.

Behandelingen
Green Peel® Herbal Beauty Treatment
Green Peel® Fresh Up
Green Peel® Energy
Green Peel® Classic

logo_green_peel

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin