• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Green Peel Herbal Beauty Treatment

green-peel-herbal-beauty-treatment

Beauty in harmony with nature
Het Green Peel® Herbal Beauty Treatment van Dr. Med. Christine Schrammek is een unieke ervaring. Een Green Peel® behandeling met kruiden en hun doeltreffende werking, maar zonder het tintelende gevoel en het klassieke peeling effect van de traditionele Green Peel® behandelingen. De behandeling helpt de verstoorde huidfuncties te normaliseren met hulp vanuit de natuur. Zuivere, waardevolle, evenwichtige, gemalen kruiden vormen de basis voor een uniek recept. Of uw huid nu behoefte heeft aan revitalisering, normalisering of kalmering, de combinatie van de plantenextracten is afgestemd op elke individuele behoefte. Dit alles zonder chemische toevoegingen. Ervaar de doeltreffende ingrediënten van zuivere kruiden.

De huid voelt zacht en stevig aan na het regenererende, vochtinbrengende Herbal Beauty Treatment met een zachtjes verhoogde bloedcirculatie. Kostbare plantenextracten maken uw huid stralend!

De behandeling
Elke behandeling bevat een zachte reiniging en peeling aangepast aan de individuele huidconditie en een op plantenextracten gebaseerd masker afgestemd op uw huidtype. Het wordt aangebracht met een zachte smeltende foam. Daarna geniet u van een relaxerende massage met geslecteerde Green Peel® Herbal Active concentraten. De behandeling wordt afgerond met een exclusief beauty power product.

Duur: ± 90 minuten.
Prijs: € 80,00 inclusief epileren.
Bij een kuur van minimaal vier wekelijkse behandelingen ontvangt u 10% korting, mits het totale bedrag wordt voldaan bij de eerste behandeling.
Maak nu een afspraak!

logo_green_peel

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin