• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Green Peel Classic

greenpeel-classic

Een nieuwe huid in vijf dagen
De zuivere, natuurlijk substanties van de Green Peel® van Dr. Med. Christine Schrammek werken samen om uw schoonheid te herstellen. Een mengeling van verschillende kruiden en algen die mineralen, enzymen en vitamines bevatten, geven de huid een nieuwe frisse uitstraling. Deze speciale mengeling wordt in de huid gemasseerd volgens een specifieke techniek. Dit resulteert in een zachte peeling van de bovenste laag van de epidermis, dankzij de micropartikels van de kruiden. De absorptiekwaliteiten van de huid verbeteren en de cel vernieuwing wordt gestimuleerd.

De circulatie van de huid verhoogt merkbaar, terwijl het metabolisme, de aanvoer van zuurstof en nutriënten verbetert. Afhankelijk van de individuele behandeling en het huidtype begint de huid na drie dagen te peelen, wat kan variëren van lichte schilfering tot duidelijk zichtbare vervelling. Reeds vijf dagen na de behandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd. De nieuwe huid is niet rood, ze is fris, verjongd en opgespannen; rimpeltjes worden uitgevlakt, vergrote poriën zijn kleiner.

De reactie van de huid na de behandeling hangt af van de individuele regeneratiecapaciteit van de huid. In ieder geval zal de bovenste laag van de epidermis op een volledig natuurlijke manier peelen. Vanaf het ogenblik dat de frisse, nieuwe huid verschijnt heeft ze een speciale verzorging en extra bescherming nodig. Specifiek ontwikkelde producten zullen de behandelingsresultaten ondersteunen en versterken.

De eerste dag
De Green Peel® behandeling is net achter de rug. Het generatieproces is aangewakkerd door de massage met het kruidenmengsel. De huid is lichtjes rood en voelt wat branderig aan, zoals bij een zonnebrand. Voor thuis wordt er een persoonlijk verzorgingsplan opgesteld. Waar het bij andere behandelingen belangrijk is om de resultaten thuis te verlengen, is het bij een Green Peel® essentieel om het peelingproces te bevorderen en het succes van de behandeling te garanderen.

De tweede dag
Nu ziet de huid er niet meer blozend uit. Het is nu het moment om de huid te verwennen. De producten, speciaal ontwikkeld voor de Green Peel® methode, bevatten waardevolle actieve substanties die het succes van de behandeling versterken, de huid beschermen tegen vochtverlies en tegen externe omgevingsfactoren. De huid wordt verrijkt met waardevolle ingrediënten.

De derde dag
De eerste tekenen van huidschilfering en/of vervelling worden merkbaar. Dit kan, afhankelijk van de regeneratiecapaciteit van de huid, minder of meer zichtbaar zijn. De drie geadviseerde verzorgingsproducten moeten verder gebruikt worden. Deze producten zijn samengesteld om de huid, die op dit moment droog is, het nodige vocht en de noodzakelijke actieve ingrediënten te geven.

De vierde dag
Het peelingproces van de huid is duidelijk zichtbaar. Indien mogelijk, plan een ontspannen dagje thuis. Het moment is aangebroken om eens lekker lui een boek te lezen of te relaxen. Zorg verder voor uw huid met de geadviseerde producten.

De vijfde dag
De huid is nu volledig gepeeld. Vervolgens heeft u een vervolgafspraak voor een ‘beauty finish’. De frisse, nieuwe huid, die nu absorberend is, zal voorzien worden van waardevolle actieve ingrediënten, die de huid vitaliseren en een frisse uitstraling geven. Uw huid ziet er herboren uit.
De behandeling is inclusief ampullen die u meekrijgt om de eerste dagen na de nabehandeling te gebruiken. U dient de eerste zes tot acht weken de Optimum Protection Cream SPF 20 als dagcrème te gebruiken en de huid zo min mogelijk aan de zon bloot te stellen.
Het is essentieel na de behandeling de bijbehorende Derma.cosmetics verzorgingsproducten te gebruiken. Dit zijn medisch ontwikkelde producten met bewezen doeltreffendheid en een unieke werking om huidproblemen op te lossen.

Duur: tweemaal ± 75 minuten.
Prijs: € 250,00 inclusief epileren, ampullen voor thuisgebruik en nabehandeling.
Het is niet mogelijk om deze behandeling te combineren met harsen in het gezicht.
Maak nu een afspraak!

logo_green_peel

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin