• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

DP Dermaceuticals™

DP Dermaceuticals™ maken het verschil
De ontwikkeling van de DP Dermaceuticals™ producten reflecteert in betrokkenheid bij het verbeteren van de huid. De DP Dermaceutical™ producten zijn ontwikkelt over meerdere decennia in samenwerking met leidende dermatologen, doctoren en artsen van over de hele wereld. Op deze manier hebben experts en ontwikkelaars echte affiniteit met de huid kunnen creëren.

Hyaluron
Hyaluron is essentieel voor de huid en is aanwezig in alle drie lagen van de huid. Het is een moleculaire bouwsteen die werkt als verbinder voor het weefsel en die de huid gehydrateerd houdt. Naarmate de huid verouderd zal de natuurlijke hoeveelheid van hyaluronzuur af gaan nemen. Veel gezichtscrèmes claimen dat ze de natuurlijke toevoer van hyaluronzuur verhogen door het simpelweg alleen aan te brengen. Dit lijkt misschien mooi, helaas is het HA molecuul van hyaluronzuur in 99% van de producten te groot om echt te kunnen doordringen in de huid. Het gepatenteerde HylaFuse™ Complex verbetert de aanmaak van de biologische actieve molecuul. Deze ongekende vorm van hyaluronzuur activeert een proces waarbij de huid optimaal gehydrateerd zal blijven.
Het Hylafuse™ Complex breekt door de traditionele huid barrières zoals geen andere vorm van hyaluronzuur. De gepatenteerde formule bestaat uit drie verschillende hyaluron moleculen en elke formule heeft daarbij zijn eigen functie en grootte (kDa).

Moleculen en hun grootte
De DP Dermaceuticals™ onderscheiden zich van vele andere sérums en producten door hun onvoorstelbaar kleine molecuulgrootte uitgedrukt in kDa (kilodalton). Hierdoor kunnen de DP Dermaceuticals™ optimaal door de huid opgenomen worden. Er zijn verschillende groottes van moleculen in de verschillende DP Dermaceuticals™ producten die ieder een specifieke functie hebben.
– Het grotere molecuul welke een ‘onbeperkt’ moleculairgewicht kan vasthouden kan de huid niet binnendringen en is speciaal ontwikkeld om
   op de huidoppervlakte te blijven en om te dienen als bescherming.
– Het normale molecuul zorgt voor langere opname van vocht in de huid door de bovenste huidlagen.
– Het kleinste molecule in het HylaFuse™ Complex bevat biologische actieve ingrediënten die de huid wel kunnen binnendringen om zo de
   beste resultaten te behalen.

Dermapen™ behandeling
Tijdens de Dermapen™ behandeling wordt gewerkt met DP Dermaceuticals™. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens de Dermapen™ behandeling, maar ook voor thuisgebruik na de behandeling. Voor iedere indicatie is een apart sérum beschikbaar, waardoor we nog gerichter en effectiever kunnen werken.

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin