• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Detox Foot Spa

detox_foot_spa

Ontgifting van het lichaam
Het principe van de Detox Foot Spa is gebaseerd op het in balans brengen van de cellen en de stimulatie van ontgifting in de lymfeklieren. Ons lichaam is samengesteld uit organen, die zijn samengesteld uit weefsels die op hun beurt weer zijn samengesteld uit cellen. In elke cel vindt stofwisseling plaats (metabolisme).

In de cellen bevinden zich positief en negatief elektrisch geladen deeltjes. Mede door het opslaan van gifstoffen in de cellen kan de balans tussen de geladen deeltjes verstoord worden, waardoor de cel minder functioneert. Hierdoor worden weer meer gifstoffen vastgehouden en het proces herhaalt zich. Juist de hoeveelheid van gifstoffen zijn bepalend voor de negatieve uitwerking.
De Detox Foot Spa creëert een elektronenstroom die via de lymfevaten een subtiele stimulans geven aan de lymfeklieren en daarmee aan het natuurlijke proces van ontgiften in uw lichaam. Het energetisch veld brengt de positieve en negatieve ionen in de lichaamscellen in balans, waardoor de capaciteit om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen te verwijderen wordt geoptimaliseerd.

detox

Geschiedenis
Huidprobleem, acne, sinusprobleem, oververmoeidheid lusteloosheid, verkoudheid, slechte adem en lichaamsgeur zijn allemaal rechtstreekse aanwijzingen van een falend ontgiftingssysteem, dat zijn oorsprong vindt op het niveau van onze lichaamscellen.
Iedere cel heeft een bio-elektrische lading, die bij gezonde cellen tussen 70 en 90 millivolt bedraagt. Bij overbelaste of beschadigde cellen, kan die lading teruglopen tot 20 millivolt. Voedselopname en afvoer van afval verminderen dan in gelijke mate.
De Amerikaanse Medische wetenschapper Dr. Royal Rife ontdekten in de jaren twintig van de vorige eeuw een manier om de bio-elektrische lading van onze lichaamscellen te beïnvloeden met laagfrequente elektrische stroom. Vooral lever en nieren van patiënten bleken beter te functioneren na behandeling met zijn apparaat, dat op celniveau het bio-elektrische evenwicht herstelt en daarmee detoxificatie op gang brengt. Volgens Dr. Rife kon er zelfs kanker mee genezen worden. Dit werd heftig betwist, maar in de loop der jaren heeft zijn detoxificatie-voetenbad vele andere toepassingen gekregen in ziekenhuizen over de gehele wereld.

De behandeling
Tijdens de behandeling zult u merken dat het water verkleurd en er vettige substanties in het water ontstaan. Dit is voornamelijk het gevolg van de reactie van mineralen in het water op de elektronenstroom en de uitscheiding van stoffen (ontgifting) middels de poriën in de voetzool.

Klinische resultaten
Gebruikers van de Detox Foot Spa geven aan na een aantal behandelingen een sterk toegenomen energie niveau te hebben, en een verhoogd gevoel van welzijn. Bewezen resultaten zijn bereikt bij de behandeling van:
– eczeem;
– psoriasis;
– been oedeem (vochtophoping);
– hyper hydrosis (overmatig transpireren);
– lymfe oedeem;
– slechte huid en puistjes;
– verkoudheid griep en veel nare kwaaltjes;
– apathie en futloosheid;
– hoofdpijn en migraine;
– slechte adem en lichaamsgeur;
– jicht en reuma.

Daarnaast ervaren duizenden gebruikers van de Detox Foot Spa wereldwijd een verhoogd gevoel van vitaliteit en welzijn. De Detox Foot Spa kan hiermee bijdragen aan uw gezondheid en tal van klachten helpen verminderen en voorkomen.
De Detox Foot Spa voldoet aan alle belangrijke veiligheidseisen, goedgekeurd onder de Europese Richtlijn Medische Hulpmiddelen MMD 93/42/EEC en de Internationale standaard normeringen. De keuringen zijn verricht door het gerenommeerde British Standard Institute (BSI). Op de toegepaste technologie berust een wereldwijd medisch patent.

Duur: 30 minuten.
Kuur van tien behandelingen, in combinatie met andere behandeling € 75,00.
Kuur van tien behandelingen € 100,00.
Maak nu een afspraak!

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin