• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Dermapen Micro Needling

Micro Needling opnieuw uitgevonden
Micro Needling werd revolutionair met de introductie van Dermapen’s voorgangers. De lancering van Dermapen 4™️ zet een nieuwe standaard en maatstaf die het summum biedt voor geavanceerde en innovatieve Micro Needling met een ongeëvenaarde zekerheid en uitstekende resultaten. De Dermapen 4™️ is ‘s-werelds eerste digitale en Bluetooth Micro Needling apparaat inclusief de nieuwe en exclusieve littekenbehandelingsfuncties en inclusief 16 naalden. Vandaag de dag is de Dermapen™️ wereldwijd nog steeds het meest gebruikte Micro Needling systeem en met meer dan 1,6 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat velen vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen™️ behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten. Dermapen™️ behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties waaronder rosacea, telangiectasia, seborroïsch eczeem, pigmentstoornissen, acne, littekens maar ook bij de behandeling van huidveroudering.

Anti-aging
De Dermapen™️ behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid. De huid ziet er gezonder, strakker en gelijkmatiger uit, poriën vervagen en rimpels verminderen. Het gezicht, de lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om het weefsel te verstevigen en de gelaatscontouren te stimuleren. Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. U ziet al verbluffende resultaten na één behandeling.

Pigmentatie
In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen™️ geen risico op oververhitting en hypopigmentatie van de huid, terwijl het de geoptimaliseerde celfunctie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor iedereen die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en huidtypes volgens FitzPatrick. Dermapen™️ behandelingen zijn ook effectief gebleken bij hypopigmentatie en vitiligo behandelingen.

Littekenweefsel
De Dermapen 4™️ is het enige Micro Needling apparaat met een speciale littekeninstelling en protocollen voor het herstellen van diepe, atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contracturen, striae en post-acnelittekens. Een populaire Dermapen™️ littekenbehandeling is de behandeling van zowel oudere als jongere striae. Deze behandeling is effectiever voor striae dan om het even welke laserbehandeling.

Waarom kiezen voor een Dermapen™ behandeling?
De Dermapen 4™ maakt gebruik van 16 minuscule naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit zorgt ervoor dat de huid zich onmiddellijk op een natuurlijke manier gaat herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen versneld. Door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare lengte van de naaldjes, verhoogt de Dermapen™ de effectiviteit van de behandeling en verbetert de opname van producten. De Dermapen™ is een veilige, effectieve behandeling die de huid volledig in tact laat. De verstelbare naalddiepte maakt het mogelijk de behandeling aan te passen aan uw individuele behoefte. De Dermapen 4™ is zo geavanceerd en nauwkeurig dat zelfs delicate en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen/lippen en op de neus, optimaal behandeld kunnen worden. Bij iedere behandeling wordt een nieuw steriel opzetstuk gebruikt.

Hoe gaat de Dermapen™ behandeling in zijn werk?
Tijdens de behandeling wordt gewerkt met DP Dermaceuticals™. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens de Dermapen™ behandeling, maar ook voor thuisgebruik na de behandeling. Voor iedere indicatie is een apart sérum beschikbaar, waardoor we nog gerichter en effectiever kunnen werken. Na de reiniging wordt het sérum aangebracht, waarna de Dermapen™ over uw huid heen gaat. De behandeling zal aanvoelen als kleine prikjes in de huid, welke goed te verdragen zijn. Wordt de behandeling op zeer gevoelige plekken uitgevoerd, of een medische naaldlengte gebruikt, dan kan er indien gewenst gebruik worden gemaakt van EMLA crème. Dit is een verdovende crème die een uur voor de behandeling aangebracht moet worden en via de huisarts verkrijgbaar is.

Hoe ziet de huid er na de Dermapen™ behandeling uit?
Afhankelijk van het behandelde huidgebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er na de behandeling roze/rood uitzien en warm aanvoelen. De warmte zal enkele uren na de behandeling afnemen, maar de roodheid kan enkele dagen aanblijven. Er kan sprake zijn van lichte korstvorming waaronder nieuwe huid wordt aangemaakt. Na één tot twee weken laten de korstjes vanzelf los en wordt de nieuwgevormde huid zichtbaar. Aanvankelijk is de nieuwe huid wat lichter van kleur dan het omliggende weefsel, maar na verloop van tijd kleurt dit bij. Na enkele dagen kan uw huid lichte schilfering vertonen door afstoting van dode huidcellen. De huid is na de behandeling extra kwetsbaar. Dit betekent dat u tot 48 uur na de behandeling voorzichtig moet zijn met zonlicht, zonnebank, sauna, heet douchen of baden en andere beïnvloedende factoren. Gedurende vier weken na de behandeling moet de huid in de buitenlucht beschermd worden met een zonnebrandproduct met een hoge beschermingsfactor. Gebruik na de behandeling en tussen de behandelingen door de geadviseerde producten volgens voorgeschreven werkwijze.

Wanneer kan ik resultaat verwachten van de Dermapen™ behandeling?
Het proces dat in de huid op gang wordt gebracht, heeft de tijd nodig om de gewenste resultaten te bereiken. Na gemiddeld vier tot zes weken zal er verbetering zichtbaar zijn, maar voor het uiteindelijke resultaat is meer tijd nodig. Dit zal geleidelijk zichtbaar worden en is afhankelijk van de intensiviteit van de behandelingen en natuurlijk het aantal behandelingen. De vorming en rijping van nieuw collageen is een proces dat zes tot negen maanden duurt. Het verwachte resultaat is een zichtbare en voelbare verbetering van de huidkwaliteit.

Hoe vaak moet ik de Dermapen™ behandeling herhalen?
De aanmaak van bindweefsel is een geleidelijk proces dat zich ‘onder’ het zichtbare huidoppervlak afspeelt en tijd nodig heeft om de gewenste resultaten te bereiken. Net als bij andere huid verbeterende therapieën geldt, hoe meer behandelingen, hoe sterker het effect. Afhankelijk van de indicatie zijn er gemiddeld drie tot zes behandelingen in kuurverband (elke vier tot zes weken) nodig voor een goed resultaat. Dit is echter afhankelijk van de indicatie en de intensiviteit van de behandeling.

Hoe verzorg ik mijn huid tussen de Dermapen™ behandelingen door?
U krijgt deskundig advies over welke producten u thuis, tussen de behandelingen door, kunt gebruiken om het effect te optimaliseren.
Bescherm uw huid optimaal tegen UV- blootstelling meteen SPF30 zonbescherming of een herstellende camouflage crème. Dit is belangrijk om uw huid te beschermen, pigmentvorming te voorkomen en het resultaat te behouden.

Een expert aan het woord.
De behandeling van acne littekens.

Prijzen huidverbetering
Gezicht en hals € 150,00.
Gezicht, hals en hoofdhuid (voor een extra liftend effect) € 195,00.
Gezicht, hals, hoofdhuid en decolleté € 260,00.
Bovenlip of oogcontour € 85,00.
Decolleté € 125,00.

Prijzen littekenbehandeling
– 15 minuten € 95,00.
– 30 minuten € 125,00.
– 45 minuten € 150,00.

Bij een kuur van minimaal vier behandelingen ontvangt u 10% korting, mits het totale bedrag wordt voldaan bij de eerste behandeling.
Maak nu een afspraak!

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin