• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

De ANBOS Beautyvoordeelpas

logo anbos beuatyvoordeelpas

Over de Beautyvoordeelpas
Met de Beautyvoordeelpas ondergaat u goedkoper of zelfs gratis een beautybehandeling. Dit doen we door de hoogste korting te geven bij meer dan 2.300 webwinkels in Nederland.

Hoe verkrijgt u het voordeel?
Zodra u via Beautyvoordeelpas.nl online een aankoop doet, krijgt Beautyvoordeelpas.nl commissie van de webshop waar de aankoop wordt gedaan. Deze commissie wordt aan u uitgekeerd en op uw account bijgeschreven. Dit bedrag kunt u op elk moment laten uit betalen en bij Chrid’Or Esthétique besteden. Uw behandeling of product wordt dus goedkoper of zelfs gratis. De commissie die altijd gegeven wordt, de zogeheten cashback, komt bovenop de eventuele korting die de webshop geeft middels een kortingscode.

Let op!
Bij sommige webwinkels zit op de verzendkosten en BTW geen cashback. Bij gebruik van kortingscodes die niet door Beautyooordeelpas worden aangevoden, wordt er geen cashback toegekend. Als u een aankoop annuleert of een gedeelte van uw aankoop retourneert, ontvangt u over de gehele en/of gedeelte van uw aankoop geen cashback.

Bekijk hier alle deelnemende webwinkels of gebruik de zoekfunctie om te zien of uw favoriet er ook tussen zit!

Hoe werkt het?
Zodra u de pas heeft ontvangen meldt u zich aan op Beautyvoordeelpas.nl met de verkregen unieke code op de pas. Als u bent aangemeld en ingelogd dan ontvangt u via de Beautyvoordeelpas de hoogste korting van Nederland bij meer dan 2300 webwinkels. De sponsoring die je voor uw bezoek aan de salon altijd ontvangt, staat vermeld bij “cashback”.
Heeft u eenmaal de webshop gevonden dan ziet u ook direct of er nog een extra korting middels een kortingscode wordt aangeboden door de webshop. Dit wordt aangeven met een schaartje. Deze extra korting wordt direct verrekend met de afrekening bij de webshop.
De sponsoring (uw cashback) wordt na goedkeuring door de webshop op uw eigen account gestort. Zodra u het opgebouwde tegoed wilt laten uitbetalen is dit mogelijk met één druk op de knop. Als u op uitbetalen klikt, ontvangt u een digitale tegoedbon waar uw tegoed minus € 5,00 administratiefee op staat. Deze print u uit en levert u in bij Chrid’Or Esthétique. Chrid’Or Esthétique verrekent dit met uw behandeling of producten.

Het is wel belangrijk dat er tijdens het shoppen en het aankoopproces, geen onderbreking plaatsvindt. Bezoek geen andere websites, sluit de browser niet tijdens uw aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Mocht hier sprake van zijn, dan bestaat de kans dat de cashback niet aan uw toegekend wordt.

De prijs van een ANBOS Beautyvoordeelpas is € 6,95 maar u ontvangt deze gratis bij besteding van minimaal € 100,00.

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin