• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Cosmecology

cosmecology

Mooi met bescherming van de aarde
Volledig groene én betaalbare huidverzorgingslijn uit het laboratorium van Guinot. Een diep bewustzijn dat we niet alleen vandaag maar ook morgen op deze aarde leven, dat is de drijfveer van Jean-François Mondin voor de introductie van Cosmecology. Deze compleet ‘groene’ verzorgingsserie bestaat uit schoonheidsproducten voor gezicht en lichaam, die een perfecte harmonie vormen tussen mens en milieu. De ingrediënten komen van biologisch geteelde gewassen en zijn dus niet besmet met kunstmest, pesticiden en genetisch gemodificeerde stoffen.

cosmecology

Cosmecology handelt in het diepe bewustzijn dat de toekomst van de mens ligt bij het respecteren en het beschermen van de prachtige Natuur. De verzorgingsproducten bevatten plantenextracten die rijk zijn aan werkzame bestanddelen, vitaminen, plantaardige oliën en boters, maar ook biotechnologische bestanddelen die vitale functies van de huid stimuleren.
De verpakkingen van de verzorgingsproducten bevatten een minimum aan materiaal, dat bovendien recyclebaar is. Hoesjes en gebruiksaanwijzingen ontbreken, want alle informatie staat op www.cosmecology.com. Zo dragen nieuwe technologieën bij aan het behoud van de hulpbronnen van de planeet.

Dankzij het geavanceerde Guinot-laboratorium zijn alle producten absolute hoogstandjes, met heerlijke texturen en frisse geuren. En natuurlijk bevatten ze geen stoffen als parabenen of synthetische filters en zijn ze dierproefvrij.

Als één van de eerste in de cosmetica-industrie heeft de Guinot Group een dubbele ISO-certificering: ISO 14001 en ISO 22716. Dit betekent dat de productie van de merken Guinot, Cosmecology en Masters Colors voldoet aan strenge farmaceutische normen en milieueisen.

logo_cosmecology

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin