• Openingstijden

  OpeningstijdenX

  Maandag09:00 - 21:00 uur

  Dinsdag09:00 - 21:00 uur

  Woensdag09:00 - 21:00 uur

  Donderdag09:00 - 21:00 uur

  Vrijdag09:00 - 21:00 uur

  Zaterdag10.00 - 16.00 uur

  ZondagGesloten

 • 06-13868813
 • Contact

  Laten we in contact blijven!X

  Ons bezoekadresHoog Geldrop 22, Geldrop

  Laat een bericht achter

  Uw bericht word verstuurd. een ogenblik geduld alstublieft...

  Bedankt voor het versturen van uw bericht! We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Er is een probleem opgetreden tijdens het versturen van uw bericht. Probeert u het nogmaals.

  Vult u alstublieft alle velden in voordat u op verzenden drukt.

Coagulatie

coagulatie

Voor het verwijderen van cosmetische huidoneffenheden
Het principe van thermo-coagulatie maakt gebruik van trillingen met zeer hoge frequentie, die een warmte-effect veroorzaken. De bloedvaten worden middels een naald door het warmte-effect verschrompelt. Dit is dé oplossing om vaataandoeningen zoals teleangiëctasieën (couperose), bloedblaasjes, spider naevi, steelwratjes en fibromen, milias, pigmentvlekjes en ouderdomsvlekjes te verwijderen. Ze zijn cosmetisch ontsierend en vaak irriterend. Ze zijn met de coagulatie-apparaat eenvoudig en snel te verwijderen.

coagulatie

Coagulatie, wat is het?
Coagulatie is een techniek waarbij goedaardig huidweefsel wordt weggebrand.

Hoe wordt een coagulatie behandeling uitgevoerd?
Wanneer is vastgesteld dat de huidafwijking geschikt is om met coagulatie te verwijderen wordt de te behandelen plek ontsmet met een antiseptische oplossing. Vervolgens wordt met een staafje of naald dat verbonden is met het coagulatieapparaat de moedervlek of het steelwratje weggebrand. Het moedervlekweefsel ‘verdampt’ en er blijft een brandwondje over. Dit geneest ook als zodanig. In het gezicht geneest dit over het algemeen binnen tien dagen volledig, op andere plaatsen van de huid kan het echter soms wel tot drie weken duren voordat volledige genezing is bereikt.
Indien gewenst kan gebruik worden gemaakt van EMLA crème. Dit is een verdovende crème die een uur voor de behandeling aangebracht moet worden en via de huisarts verkrijgbaar is.

Hoe moet de huid verzorgd worden na de ingreep?
Het is verstandig de wondjes na de ingreep minstens vijf dagen droog te houden. Hoe droger de plekjes blijven hoe mooier ze genezen. Het is verstandig om de behandelde plek gedurende tenminste twee weken niet bloot te stellen aan fel zonlicht in verband met de kans op pigmentatieafwijkingen. De huid dient na het afvallen van het korstje in te worden gesmeerd met een zonnebrandcrème met een hoge beschermingfactor van minstens 30 SPF.

Hoe is het cosmetisch resultaat?
Het cosmetisch resultaat is afhankelijk van een aantal factoren. De locatie, de grootte en de verzorging na de behandeling. Coagulatiewondjes genezen in het gezicht vaak fraaier en minder opvallend dan ergens anders op het lichaam. Hoe groter het te behandelen gebied is, hoe groter en daardoor opvallender het uiteindelijke litteken(tje) zal zijn. Het nat laten worden van het verse wondje, wondinfectie en blootstelling aan de zon kunnen het cosmetisch eindresultaat nadelig beïnvloeden.

Duur: afhankelijk van het te behandelen gebied.
Prijs:
– € 25,00 per 15 minuten;
– € 15,00 per 15 minuten, in combinatie met behandeling.
Maak nu een afspraak!

Visit Us On FacebookVisit Us On Linkedin